Bez srama 527 pregleda 16. lipnja 2023.

Istraživanje pokazalo - muškarci preferiraju žene u 20-ima!

Canva

Online upoznavanje i dogovaranje spojeva postaje sve popularnije, a posebno mlađa populacija je ta koja sve više pribjegava ovom načinu ostvarivanja kontakta s drugim ljudima. No jedno je istraživanje otkrilo iznenađujuću činjenicu o tome sa ženama koje dobi muškarci najviše vole izlaziti.

Istraživanje koje je 2014. godine proveo OKCupid otkrilo je pomalo zastrašujuću informaciju - muškarci ne žele izlaziti sa ženama starijim od 22 godine. Žene diljem svijeta na ovu su statistiku reagirale s ljutnjom i razočaranjem, no rezultat ih nije iznenadio.

 | Autor: Canva Canva

Istraživanje koje se provelo također 2014. godine u Finskoj dalo je rezultate koji pokazuju kako žene žele biti s muškarcima njihovih godina ili malo starijima od njih, dok muškarci žele mlađe žene, baš kao u istraživanju OKCupida. 

U spomenutom finskom istraživanju sudjelovalo je 12 tisuća Finaca te su muškarci svih dobi rekli kako preferiraju žene u srednjim 20-ima, piše YourTango.

 | Autor: Canva Canva

Razumljivo je kako su muškarci vizualna bića, no to ne znači da žene u 30-ima i 40-ima ne mogu biti privlačne. Naprotiv, mnoge žene smatraju da su im to najbolje godine te se tada najbolje osjećaju. Kao rezultat javljaju se karizma i samopouzdanje kojim zrače.

Stoga, unatoč provedenim studijama, žene ne bi trebale biti razočarane, već bi se trebale dobro osjećati u svojoj koži, bez obzira na godine u kojima se nalaze. Jer kada se dobro osjećaju - najljepše su!

Tvoja reakcija?