Bez srama 396 pregleda 15. rujna 2016.

Jabuka, kruška, jagoda... Otkrij svoj tip građe i idealnu odjeću

Tipovi tijela

Svoje odjevne kombinacije prilagodi tipu građe tijela kojem pripadaš...

Ljudi često nisu zadovoljni svojim odrazom u ogledalu, a da nisu svjesni da na njega vrlo lako mogu utjecati. 

Izbor modela i krojeva koji laskaju tvojoj figuri ustvari je vrlo lagan izbor. Jedina stvar koju prije toga trebaš napraviti je - otkriti kojem tipu građe tijela pripadaš.

Kruška

Bokovi i bedra centralni su dio tvog tijela na koji se trebaš fokusirati kako bi odvratila pažnju s jačih bedara. Gornjem dijelu tijela odjećom podari dodatni volumen. Košuljice s volanima odličan su izbor!

Jagoda

Široka ramena i/ili veće grudi te uski bokovi vrlo su privlačni i karakteristični su za ovaj tip građe tijela. Za tebe su odličan izbor trenutno jako popularne hlače širokog kroja.

Pravokutnik

Ramena i grudi su ti iste ili otprilike iste širine, kao i bokovi. Naglasi struk kako bi vizualno stvorila dojam oblina, a odličan su izbor suknje do koljena.

Pješčani sat

Ova vrsta građe smatra se idealnom zbog skladnih proporcija. Gornji i donji dio tijela su gotovo jednakih proporcija. Tebi sve dobro stoji! Iskoristi odjeću kako bi istaknula ovakvu figuru!

Jabuka

Ponekad se čini da ti se sve skuplja u području struka, ali ne očajavaj. Ovakav tip građe ima Angelina Jolie, a svi znamo koliko je ona prekrasna. Detaljima i zanimljivim printevima usmjeri pažnju na druge dijelove svoga tijela...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?