Bez srama 4290 pregleda 14. studenoga 2023.

Jače je od njih: Ovi znakovi Zodijaka najviše vole tračati

Canva

Nekim horoskopskim znakovima tračanje je omiljena aktivnost. Provjerite nalazi li se vaš znak Zodijaka među najvećim trač-babama.

Blizanci

Blizanci su poznati po dobrim komunikacijskim vještinama. Oni ležerno započinju razgovore i često se nađu u središtu različitih društvenih krugova. Brbljava priroda i znatiželja vezana za tuđe živote ponekad ih navedu da se prepuste ogovaranju, no često je to bezopasno i bez neke zlobe. Recimo, pripadnik ovog znaka bi mogao čuti razgovor kolega na poslu o tajnom planu za godišnji odmor i neće odoljeti ispričati to nekom drugom.

 | Autor: Canva Canva

Vaga

Vaga je znak ravnoteže i harmonije u Zodijaku. Ljudi rođeni u ovom znaku skloni su diplomaciji, ali ipak vole biti dobro informirani o svemu što se događa u njihovom društvenom krugu. Oni često ogovaraju potaknuti dobrim namjerama, poput rješavanja sukoba. Ipak, njihova ljubav prema dijeljenju informacija ponekad zna dovesti do problema.

Lav

Lavovi vole biti pod svjetlima reflektora pa često naginju uzbudljivim pričama koje ih čine središtem pozornosti. Lavovi možda nisu po prirodi skloni započinjati tračeve, ali im ne smeta širiti ih dalje uz preuveličavanje i dodavanje dramatičnih detalja.

 | Autor: Canva Canva

Ovan

Ovnovi su poznati po impulzivnoj prirodi. Skloni su pričati bez razmišljanja pa tako katkad završe i u području ogovaranja. Rade to posve nenamjerno, jednostavno ih povede uzbuđenje vezano za neku priču pa to krenu širiti dalje.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka poznati su po jakoj ljubavi prema avanturama, a to se odnosi i na njihov društveni život. Strijelci vole skupljati priče i dijeliti ih s drugima. Njihove priče ponekad nisu posve točne, ali oni se time ne zamaraju, važno im je da zvuče intrigantno.

 | Autor: Canva Canva

Škorpion

Škorpioni su jako znatiželjni kada su dobro skrivene tajne u pitanju, iako to neće pokazivati. Kad otkriju neku tajnu, a to im ide, ispričat će je nekome u koga imaju povjerenja. Pripadnici ovog znaka nisu ljubitelji besposlenog tračanja, no uživaju pričati o misterioznim situacijama, piše 24sata.

Tvoja reakcija?