Bez srama 704 pregleda 22. rujna 2016.

Jarac rijetko cmokne prvi, Lav obara s nogu: Kako ljubi tvoj horoskopski znak?

Poljubac
Web

Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok neke poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost s partnerom

Pa tko se ne voli ljubiti? Uživaš u poljupci koji daješ, a znaš li kako je onom koji ga prima? Evo što možeš očekivati kad spojiš usne s Ovnom, Škorpionom, Djevicom i ostalim znakovima!

1. Ovan

Poljubac Ovna dugo ćeš pamtiti! Ljubi se strastveno, impulzivno i snažno. Ako nešto znaju, to je kako partnera ostaviti bez daha.

2. Bik

Ovaj znak ima posebno razvijen osjećaj za dodir pa očekujte puno nježnih dodira po kosi i licu. Vrlo su senzualni pa očekujte i takve poljupce.

pusa | Autor: WeHeartIt WeHeartIt pusa | Autor: WeHeartIt WeHeartIt

3. Blizanci

S njima ljubljenje ne može dosaditi jer je lepršavo i promjenjivo kao što su i oni. Željet ćete još jer će vas zaintrigirati.

4. Rak

Ugodno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osjećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac nakon kojeg ćete se osjećati toplo i prekrasno

5. Lav

Za njegov poljubac se stoji u redovima! Zavodnici kakvi jesu, od lavova se ni ne očekuje ništa manje nego obaranje s nogu, a oni to bome znaju i ispuniti.

pusa | Autor: Tumblr Tumblr pusa | Autor: Tumblr Tumblr

6. Djevica

Pažljivo, osjećajno i savršeno. Tako ljube djevice. One ne vole nered pa i atmosfera prije poljupca mora biti savršena. Budući da djevice ništa ne rade polovično i njihov poljubac je potpun.

7. Vaga

Vaš užitak njima je prioritet. Jedino, kvaka je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podjele je jedinstven.

8. Škorpion

Strastm strast i samo strast. To je najbolji opis ovog vrućeg poljupca uz kojeg zaboravljaš na sve oko sebe.

pusa | Autor: WeHeartIt WeHeartIt pusa | Autor: WeHeartIt WeHeartIt

9. Strijelac

Oni uvijek žele više, a tako natjecateljski se i ljube. Ako ih želite osvojiti, dojmiljivi poljupci su pravi način za to.

10. Jarac

Jarci rijetko ljube prvi, no i kad ih uhvatite nespremne ljubit će se jako elegantno i džentlmenski.

Michael | Autor: Instagram Instagram

11. Vodenjak

Vodenjaci su drugačiji, a njihov cilj je ostati zapamćen. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanimaju.

12. Ribe

Romantične ribice više će se od ostalih znakova potruditi naći pravi trenutak za poljubac. Kad se to dogodi, bit će jako osjećajni i pažljivi, Morate im tako i uzvratiti :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?