Bez srama 40 pregleda 17. listopada 2016.

Jasna poruka: Umjesto 101 ruže bivšoj curi poslao 101 metlu

Metle
Dreamstime

Kad pomislite da vas više ništa ne može iznenaditi, bivše ljubavi se potrude razuvjeriti vas...

Jedna se djevojka iz Zemuna (Srbija) poprilično iznenadila kada je dobila potpuno neočekivan poklon od svog bivšeg dečka.

Ništa manje nije bio iznenađen dostavljač Ivan T. koji joj je uručio poklon. Naime, Ivan je trebao dostaviti čak 101 metlu pa je, sasvim logično, pomislio kako ih je naručio netko tko se bavi prodajom...

No, stvari su bile potpuno drugačije...

Metle | Autor: Dreamstime Dreamstime

- Nakon što sam dobio narudžbu odmah sam nazvao i predstavio. Javila se djevojka. Rekao sam joj da imam paket za nju i palo mi je na pamet da je ta gomila metli za nekog prodavača sa zemunske tržnice, ali kad sam stigao na adresu, pojavila se djevojka za koju je bila pošiljka. Pitala me što da radi s tim, a ja sam rekao da ne znam... - ispričao je dostavljač.

Kako je istaknuo, iznenađena djevojka je odmah posumnjala na bivšeg dečka, jer se netom prije toga čula s njim i spomenuo joj je metle ali ga nije shvatila ozbiljno. 

- Nazvala ga je dok sam ja stajao pored i pitala ga zašto je to napravio. Stalno je ponavlja da ne može vjerovati da je to zbilja napravio, a kad je pitala bivšeg što da radi s metlama, on joj je rekao 'ne znam, sjedi pa zajaši jednu' - kroz smijeh je ispričao Ivan za Telegraf te dodao kako se i djevojka cijelo vrijeme smijala. 

Čini se kako se upravo Ivan najbolje snašao u ovoj novonastaloj situaciji pa je iznenađenoj djevojci predložio da razmisli o prodaji neobičnog poklona...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?