Bez srama 205 pregleda 01. srpnja 2023.

Jennifer Lawrence odbacila glasine o aferi s kolegom!

Pixsell

Dok je pjevačica Miley Cyrus bila u braku s Liamom Hemsworthom šuškalo se o navodnom preljubu glumca sa svojom kolegicom Jennifer Lawrence. Glumica je vrlo jasno odbacila te glasine.

Jennifer Lawrence, američka filmska i televizijska glumica, pojavila se u emisiji 'Watch What Happens Live' i progovorila o temi koja je mnoge zanimala. Tijekom igre 'Plead The Fifth' voditelj Andy Cohen je bez suzdržavanja glumicu pitao o glasinama koje kruže, a tiču se afere između Lawrence i Liama Hemswortha. 

Glumica je sa samo dvije riječi 'nije istina' demantirala glasine.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Šuškanja o navodnoj aferi započela su nakon što je Miley Cyrus izbacila svoju pjesmu 'Flowers' ostavljajući obožavatelje da nagađaju odnosi li se video spot pjesme na preljub koji je pjevačica doživjela.

Glumica Jennifer Lawrence u svom se gostovanju u emisiji dotaknula još jedne teme vezane za Liama, ali iz 2015. godine. Naime, kada se glumica 2015. godine pojavila u emisiji 'Watch What Happens Live' rekla je kako je poljubila Liama iza kamera.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Svi znamo da smo se poljubili samo jednom i to godinama nakon što su prekinuli pa sam pretpostavila da je to bila slučajnost", pojašnjava Jennifer.

"Liam i ja smo odrasli zajedno. Liam je stvarno zgodan. Što bi ti napravio?", pitala je glumica smijući se.

Jennifer Lawrence dodala je kako je zaista uznemirujuće čitati glasine o sebi na internetu, piše Her.

Tvoja reakcija?