Bez srama 6386 pregleda 13. veljače 2021.

Jesu li Voyage i Breskvica stvarno opet zajedno...?

joomboos

Jesu li Voyage i Breskvica zaista prekinuli i jesu li Lea Stanković i Andrija Jo ikada bili u vezi? Sve to saznajte u prvoj epizodi 'Svenznalice'

Prva epizoda novog serijala JoomBoosovca Svenkyja - Svenznalica - je vani. U prvoj epizodi, ususret Valentinovu, Svenky se prisjetio najslavnijih celebrity parova, prekida i onih parova koje su svi spajali, ali zapravo nikad nisu završili zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svenky je prvo analizirao trenutno najpoznatije i najsretnije ljubavne parove s regionalne scene, a prvo se, naravno, morao okrenuti priči o Sergeju Pajiću i Uki Q, za koje vjerojatno zna cijeli Balkan. Ali i šire.

"Oni su najpopularniji youtuberski par na balkanskoj sceni, a nedavno smo ih gledali zajedno i u našem Rap Campu. Često zajedno snimaju TikTokove, a nedavno su snimili i zajedničku pjesmu. Iako su ih neki kritizirali, oni su zadovoljni, a to je, zapravo, najvažnije", započeo je Svenky.

 | Autor:

Osim domaćih, Svenky je istražio i strane ljubavne parove i njihove ljubavne živote, ali sve je najviše zanimao dio s prekidima i nikad ostvarenim ljubavnim vezama. 

 | Autor:

"Nedavno je sve šokirala vijest o prekidu Voyagea i Breskvice. Nitko ne zna zašto su se zapravo posvađali, iako je bilo raznih teorija, a najpopularnija je da je do prekida došlo zbog repera Klinca. No, to oni nikad nisu potvrdili. Druge teorije pak govore da je cijeli prekid bio marketinški trik i da su njime zapravo htjeli promovirati svoju novu pjesmu 'Beli grad', ali ni o tome se još nisu oglasili. Za sada su službeno i dalje u prekidu, iako neki fanovi tvrde da su ih vidjeli zajedno i da su se možda čak i pomirili. Što bih ja jako volio jer ih obožavam i obožavam njihove pjesme", zaključio je Svenky.

Osvrnuo se i na šokantan prekid koji je odjeknuo domaćom YouTube scenom, onaj 8raste9 i naše JoomBoosovke, xniks2x, a što je još Svenky otkrio u prvoj epizodi 'Svenznalice' i što nas očekuje u novoj - pogledajte samo na JoomBoos YouTube kanalu.

 

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?