Bez srama 1193 pregleda 08. veljače 2021.

JoJo Siwa u poznatom showu otkrila da ima curu

jojosiwa/instagram

Njezina joj je djevojka bila ogromna podrška prije nego li je javno obznanila da je gay

Nakon što je nedavno u Instagram liveu priznala da je gay, influencerica JoJo Siwa sad je sa svima podijelila još jednu sretnu vijest. Tijekom gostovanja u 'The Late Night Showu' kod Jimmyja Fallona otkrila je da ima curu i da joj je njezina djevojka bila i još uvijek je velika podrška na ovom 'ludom' putovanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Priznala je kako je na ideju da svima obznani da je gay došla tijekom snimanja TikTok videa s ekipom iz Pride Housea, piše Seventeen.

"Kad sam snimala, shvatila sam da će me taj jedan TikTok video na pjesmu Paramorea (i Gage) 'outati'. Ali onda sam shvatila da me baš briga. To je istina, to sam ja, imam najdivniju i najsavršeniju djevojku na svijetu. I to nije nešto čega bih se trebala sramiti. Samo to još nisam rekla svima na internetu...", ispričala je JoJo.

Iako su nakon tog TikToka krenule glasine i špekulacije je li se JoJo zaista 'outala' ili su svi sve krivo povezali, njezina ju je djevojka ohrabrila da izađe van sa svime i snimi onaj Instagram live. I tu je sve priznala.

"Dan nakon što sam objavila TikTok bila sam na FaceTimeu sa svojom djevojkom... Nakon toga sam objavila i TikTok na pjesmu Lady Gage. Pričale smo o tome i obje smo zaključile da, tehnički, još uvijek ništa nisam jasno rekla. Nakon toga sam pomislila da stvarno želim objaviti fotku u majici 'Najbolja gay rođakinja na svijetu' i moja mi je djevojka bila velika podrška. Rekla mi je da to napravim ako osjećam da je to dobar potez", rekla je JoJo.

Iako je bila svjesna da je neće svi prihvatiti nakon što sve javno obznani, nije je bilo briga. Znala je da će svejedno dobiti dovoljno ljubavi sa svih strana i da će napokon biti potpuno sretna i iskrena prema samoj sebi i svima oko sebe. 

"Naravno da neće svi na svijetu ovo prihvatiti, ali toliko je mnogo onih koji hoće", zaključila je. A mi smo jedni od onih koji je definitivno podržavamo. Go, JoJo!

 

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?