Bez srama 198 pregleda 15. travnja 2018.

Kad sve krene naopako: Prva pomoć za prvi spoj

Pinterest

Donosimo ti sedam situacija u kojima ćeš znati što treba napraviti.

To se napokon dogodilo – ideš na spoj sa svojom simpatijom i ne, ne sanjaš! No, počela te hvatati panika i ne znaš što napraviti ako se nađeš u određenim situacijama. Ne brini, imamo rješenje za tebe.

SITUACIJA 1: PREVIŠE PRIČA

Upustili ste se u razgovor, a ti ne možeš doći do riječi jer on/a previše priča. Velika je vjerojatnost da i druga strana ima tremu pa nije ni svjestan/na toga koliko brblja. Nemoj nikako reći toj osobi da previše priča jer ćeš je na taj način samo obeshrabriti. Pričekaj da dovrši misao i onda preokreni temu ili ti preuzmi glavnu riječ.

via GIPHY

SITUACIJA 2: ŠUTI

Za razliku od prethodne situacije ovo je totalna suprotnost jer ne možeš nikog natjerati da počne pričati. Ti možeš biti osoba koja je pokrenula temu i postavlja pitanja, ali jasno je da ćeš se nakon nekog vremena osjećati glupo. Pitaj drugu osobu u čemu je problem i naravno zašto je tiho.

via GIPHY

SITUACIJA 3: PRIČA O BIVŠEM/BIVŠOJ

Dotaknuli ste se teme bivših, a on/a ne prestaje pričati o njemu/njoj. To baš i nije dobar znak jer postoji velika vjerojatnost da i dalje pati za nekim tko mu/joj je slomio srce. Najbolja reakcija je da ništa ne govoriš ni komentiraš kako bi dao/la do znanja da ne želiš pričati o tome.

via GIPHY

SITUACIJA 4: NALETIO/LA SI NA BIVŠEG/BIVŠU

Ajme koji bed! Na spoju si sa simpatijom i najmanje se nadaš da ćeš bivšu ljubav. Neugodno ti je i želiš propasti u zemlju od srama pogotovo ako on/a započne razgovor, a od tebe bi bilo okej da predstaviš svoju simpatiju. Objasni svojoj simpatiji u par kratkih rečenica da ta osoba pripada u prošlosti, samo pripazi da ti se ne dogodi situacija broj 3.

via GIPHY

SITUACIJA 5: CIJELO VRIJEME VISI NA MOBITELU

Da, to zna biti super iritantno jer to znači da ta osoba uopće nije zainteresirana za tebe i tvoje društvo. Probaj na pristojan način dati do znanja koliko te smeta što je cijelo vrijeme na mobitelu, a ako se ništa ne promijeni prekini razgovor i reci kako ćeš ga nastaviti kada makne mobitel. Vidi što će se dogoditi.

via GIPHY

SITUACIJA 6: ON/A JE DRUGAČIJA

Imao/la si totalno drugačiju sliku o svojoj simpatiji, a sada te dočekao hladan tuš i ne znaš kako prekriti svoje razočaranje. Normalno je da kada smo zaljubljeni tu osobu vidimo drugačijim očima, a često puta znamo biti i nerealni. Također, možda se tvoja simpatija pretvara jer te želi impresionirati. Probaj joj dati do znanja da ti se sviđa upravo kakva je.

via GIPHY

SITUACIJA 7: LAŽE

Naravno ne očekuje se od tebe ni od druge strane da je na prvom spoju sto posto iskren/a. Možeš izgovoriti neke ”bezazlene” laži koje ćeš izgovoriti da ostaviš dobar dojam, ali ako primijetiš da tvoja simpatija izgovara laži cijelu večer, to baš nije osoba od povjerenja. Reci kako si ti čuo/la potpuno drugačiju priču i pokreni novu temu.

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    baš idem uskoro na spoj, hvala joomboos