Bez srama 6799 pregleda 17. siječnja 2024.

Kakve muškarce privlači vaš znak Zodijaka? Evo odgovora

canva

Pitate se zašto uvijek privlačite iste tipove muškaraca? Odgovor se krije u vašem horoskopskom znaku

Ovan

Ova dama magnet je za muškarce koji žude za uzbuđenjima i intenzivnim putovanjima. Ovisnike o avanturama i putovanjima sigurno će privući žena Ovan, a ona uza sebe obožava imati partnera koji njeguje slične​ želje kako bi skupa postigli savršen užitak.

Bik

Činjenica da se na ženu Bika možete osloniti je ono što ih čini savršenim partnericama. One znaju što znači voljeti nekoga i vjerovati mu, a sebe daju potpuno osobi koju vole. Muškarci koji traže opuštene, pouzdane žene će sigurno poludjeti za njima.

 | Autor: Canva Canva

Blizanac

Dvojna osobnost dame Blizanca je pokazatelj muškarcu kako ga očekuju razna uzbuđenja, a upravo takve i privlače. Muškarci koje privuče su često impulzivni i spremni za nova iskustva. Oni slijede srce, i upravo su zato pronašli vas.

Rak

Senzualan, dubok i osjećajan znak koji zna što znači povezati se s nekim. Rakovi jednostavno ne mare za novce i izgled, što ste osjećajniji - to ste im privlačniji. Muškarci koji postanu opsjednuti ženama u znaku Raka su oni koji traže ljubav.

Lav

Vrckava Lavica može privući koga poželi. Zrač​i​ samopouzdanjem i ljepotom. Nije tajna da muškarci vole samopouzdane žene.

 | Autor: canva canva

Djevica

Kako je Djevica proglašena najsmjernijim znakom kada su u pitanju emocije, obično ne privlače senzibilne muškarce. Djevica za emotivne rasprave nema vremena. Ako je muškarac poludio za vama, možete vjerovati kako je to zbog vaše ljepote, inteligencije i divne duše.

Vaga

Vaga zna što znači biti u stanju sve balansirati. Prirodno je da privlačite muškarce koji traže stabilnost i mir. Dame Vage trebaju nekoga tko će vidjeti svijet iz njihovog kuta te razumjeti njihovu perspektivu.

Škorpion

Svaka žena Škorpion u sebi čuva jaku strast za životom, ali po vlastitim uvjetima. Neki će se opeći na taj plamen, ali oni koji ih razumiju će stići na vrijeme i ostati. Muškarci koje privlačite teže sa čistom strašću.

Strijelac

Ovaj znak ima moć koju rijetko tko posjeduje, a to je smisao za humor; zna kako nasmijati ljude. Taj humor koji posjeduje dama Strijelac je nešto što itekako privlači muškarce.

 | Autor: Canva Canva

Jarac

Dama Jarac potpuno će se prepustiti te zaštiti onoga s kim je u vezi. Osvojit ćete muškarca koji stoji čvrsto na zemlji i ne traži pomoć nego partnera koji će mu biti potpora.

Vodenjak

Muškarac koji se zaljubi u ženu Vodenjaka često traži partnera koji će potaknuti ono vrckavo u njemu. Kako su i oni sami slobodne prirode, rijetko sude o tuđim ponašanjima. Zato će muškarac koji poželi ženu Vodenjaka sigurno tražiti prihvaćanje.

Ribe

Znak koji njeguje duboke misli će vjerojatno i u vama prepoznati nešto posebno. Muškarci koji su u potrazi za samim sobom će za ženom Ribom poludjeti, piše 24sata.

Tvoja reakcija?