Bez srama 450 pregleda 01. listopada 2016.

Katastrofa ili fora? ''Sviđa mi se dečko iz razreda!''

Decko iz razreda
Dreamstime

Ako prekinete riskiraš ružne tračeve cijelog razreda

Donedavno nisi obraćala pozornost na njega, bio ti je frend iz razreda kao i svaki drugi. No nešto se promjenilo. Odjednom si počela primjećivati kako te svaki dan nasmije barem tri puta, kako se lijepo oblači i uvijek ima lijepu riječ za tebe. Osim toga, njegov osmijeh je za poludjeti a pogled mu je da se otopiš. 

To je to. Zaljubila si se u dečka iz razreda. Ovo je malo škakljiva situacija, pa moraš pripaziti što češ učiniti i hoćeš li mu to dati do znanja. 

Prije svega, provjeri ima li tu kemije. Ako ti daje komplimente, stalno se bori da bude u tvojoj grupi kad radite nešto zajedničko na nastavi i  često gleda u tvom smjeru - i on je pao na tebe. Znaj da ima puno prednosti ako je tvoj budući dragi u istom razredu kao i ti.

Možete puno vremena provoditi zajedno jer ćete se viđati svaki dan. Ako ste u zajedničkoj ekipi, ne moraš prolaziti torturu upoznavanja njegovih frendova. Vi ste dobro uigran tim i super je kad se možete družiti svi zajedno, a  stara  ekipa će i razumjeti vašu potrebu da ponekad budete i sami. :) On će se automatski uklapati u tvoj raspored i neće više biti zavrzlama oko dogovora gdje ćete se i kad naći.

S druge strane, ako se dogodi ono najgore i nakon nekog vremena prekinete, moraš biti spremna na to da ćeš ga morati gledati svaki dan. Izbjegavanje komunikacije s njim će biti ravno nemogućem jer ćete, kad tad morati surađivati, pa makar na školskom projektu. Također, možeš postati meta zlih jezika iz razreda ako je tvoj dečko onaj koji je izvukao deblji kraj.

Hodanje s dečkom iz razreda ima svoje prednosti i mane, baš kao i sve druge veze. Neki misle da je to najbolji način za zbližavanje sa simpom, a drugi ne bi ni u ludilu bili s nekim po cijele dane. Izbor je dakako na kraju samo tvoj. Sretno!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • nina6

    Ne slažem se, u mojem razredu postoji cura s kojom sam bila prijateljica i kad me druga cura pozvala na rodendan postala je stvarno ljubomorna , da sam u vezi s nekim iz razreda stavila bi to na "velika zvona"