Bez srama 518 pregleda 01. travnja 2019.

Kendall i Kylie uopće nisu htjele biti u KUWTK-u?!

kendalljenner/Instagram

Kendall je priznala da im je u početku sve to bilo jako neugodno i nisu htjele biti dijelom emisije

Sinoć je izašla prva epizoda 16. sezone serijala o jednoj od najpoznatijih obitelji Amerike, Keeping Up With the Kardashians. 

Javnost prati svaki korak ove obitelji još od seks skandala Kim Kardashian, ali upravo su 'procurile' neke nove informacije o tome što Kendall i Kylie zapravo misle o showu. Naime, Kendall je u novom intervjuu priznala da zapravo nikad nije htjela biti u showu, još od samog početka, piše Cosmopolitan.

KUWTK je krenuo kad je Kylie imala 11, a Kendall devet godina, a Kendall je za New York Times nedavno izjavila:

"Kylie i ja jako dugo nismo htjele imati ništa sa showom, samo smo htjele biti u svojim sobama i razgovarati s prijateljima na iChatu." I skroz ih razumijemo. Kad si dijete, a pogotovo kad si tinejdžer, sigurno se ne želiš 24 sata na dan družiti sa svojima, a pogotovo kad vas još k tome gledaju milijuni ljudi u svijetu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you’re tiny and cute, ok?

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Naravno, njih su se dvije na kraju jednostavno morale naviknuti na emisiju, jer, zamislite da morate reći 'ne' Kris Jenner?! Također, često su se epizode kasnije bazirale baš na njihovim velikim pričama, primjerice, objava Kylieine trudnoće. 

A sad, tko je gledao premijeru nove sezone? Ili tek hoće?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A lol ziher :D