Bez srama 2672 pregleda 30. kolovoza 2019.

Kim otkrila fanovima želi li imati još djece

kimkardashian/Instagram

Izgleda da Kardashian West obitelj ne želi više prinova.

Kim Kardashian i Kanye West vjenčali su se 2014. godine i imaju četvero djece. Sudeći po onome što je Kim podijelila na svom Instagramu, ta brojka je za njihovu obitelj idealna. North, Saint, Chicago i Psalm, mama i tata neće uskoro iznenaditi novom bebom.

Kim je to svijetu obznanila na svom Instagram profilu

A pitaš se kako znamo tu informaciju? Kim je naime po prvi puta dopustila svojim fanovima da je na Instagramu pitaju što god ih zanima. Njezin profil broji čak 147 milijuna ljudi pa onda možemo samo zamisliti koliko pitanja je stiglo u njezin inbox. Iznenađenje, iznenađenje, odgovorila je na tek tri.

Jedno od njih je bilo i želi li odnedavno studentica prava još djece. 

 | Autor: kimkardashian/Instagram kimkardashian/Instagram

"Volim svoju djecu, ali prezauzeta sam i ne bih mogla hendlati više od četvero. Svako moje dijete treba jako puno pažnje", zaključila je. Pa eto, ako ste mislili da bi Kim i Kanye mogli imati nogometnu momčad, prevarili ste se.

Ali, nikad se ne zna. Možda nas uskoro iznenade novom bebom s inovativnim imenom.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a ja bas mislim da ce se predomisliti