Bez srama 1269 pregleda 23. veljače 2021.

Koliko novca bi Kim mogla izgubiti nakon razvoda?

Kim Kardashian/Instagram

Vjerujemo kako je ovo ipak ne bi trebalo previše zabrinuti...

Prema pisanju Forbesa, Kim Kardashian trenutno je najbogatija članica Kardashian-Jenner obitelj. Njezina je neto vrijednost procijenjena na oko 780 milijuna dolara, ali to bi se uskoro možda moglo promijeniti.

Naime, nakon službene objave da se razvodi od repera Kanye Westa, njezin bi se novčanik mogao malo smanjiti, piše TMZ.

Kanye i Kim zajedno imaju zajedničku imovinu koja je vrijedna oko 70 milijuna dolara. To uključuje zajedničke nekretnine, oko 5 milijuna dolara vrijedne umjetnine, nakit vrijedan i do 3,2 milijuna dolara te dionice koje trenutno vrijede oko 300 tisuća dolara.

Američki mediji pišu kako uskoro bivši bračni par trenutno radi na dogovoru oko podijele zajedničke imovine, no, kome će koliko toga pripasti te koliko će Kim na kraju ove priče biti 'siromašnija', to ćemo saznati tek nakon službenog razvoda. 

Ipak, vjerujemo kako je tih 'nekoliko milijuna' neće previše rastužiti, s obzirom da će joj i dalje ostati oko 700 milijuna dolara na računu koje je zaradila potpuno sama svojim biznisom. Većina njezina novca dolazi od reality emisije 'KUWTK', vlastitih emojija i igrica koje je osmislila te modnih i beauty brendova SKIMS i KKW Beauty. 

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Tvoja reakcija?