Bez srama 4414 pregleda 18. rujna 2017.

Konačno smo saznali: Što bi dečki voljeli da cure znaju...

Dečki nam se ponekad čine komplicirani, no zapravo su vrlo jednostavni. Ovo su neke od stvari koje nam žele reći, ali jednostavno nemaju hrabrosti. Pročitaj članak i na kraju riješi kviz, te saznaj koliko dobro poznaješ svoju polovicu.

Ponekad je teško u vezama pronaći zajednički jezik. Dečki se često žale svojim prijateljima koliko ne shvaćaju cure, a ponekad nam se čini da ni mi ne shvaćamo njih (zapravo često, ne ponekad). Ovo su neke od stvari koje bi dečki voljeli da cure znaju

”Ne trebaš imati full make-up da impresioniraš dečka”. Doista. Zapravo, puno dečkiju se upravo žali da cure stavljaju previše šminke. Iako pokušavamo objasniti da se šminkamo isključivo jer se nama to sviđa, a ne da impresioniramo frajere, ne treba pretjerivati. Previše šminke može postići suprotni efekt, te izgledati jeftino

”Tračanje nije kul”. Dečkima nikada nije bilo jasno zbog čega cure toliko vole tračati i zašto je bitno da je Josipa iz 8b obukla ružičastu vestu, na ružičastu suknju. Zapravo, nije ni bitno. Probaj takve teme izbjegavati u društbu svoje simpatije. 

”PMS nije razlog da budeš zločesta”. Nikada nije ni bio. Možda dečki ne razumiju što se događa onih dana u mjesecu, a tebi se emocije mijenjaju svakih nekoliko minuta, no to nije razlog da budeš bitchy. 

”Ne volimo kada je cura jeftino obučena”. I pri tom ne misle na materijalnu vrijednost stvari, nego na to kako stvari izgledaju. Prekratke suknje i predekoltirane majice nikada nisu bile dobar odabir, jer na taj način ostavljaš potpuno krivi dojam. 

”Stalo nam je do toga što mislite o našoj odjeći, kosi, tenu, kilaži”. Makar nam se često čini da ih boli briga, zapravo im je stalo do takvih stvari, pa im možeš dati kompliment jer će se osjećati dobro. 

“Budi otvorena”. Vrlo je jednostavno - ako ti se sviđa, reci mu to. Znamo da za to treba hrabrosti, no ako vidiš da postoji mogućnost da će ti on uzvratiti istom rečenicom, svakako to napravi. Dečki vole kada su cure otvorene. 

Riješi kviz i saznaj koliko dobro poznaješ svoju bolju polovicu. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

 

Tvoja reakcija?