Bez srama 1298 pregleda 23. rujna 2016.

Kreni u akciju! 5 savjeta kako se dopisivati sa simpom

Love sms

Dolazi jesen, period idealan za nove ljubavne avanture. Evo što raditi nakon što upoznaš dečka koji ti se sviđa

Jesen je idealno vrijeme za stvaranje novih ljubavi. Opet se družiš s prijateljima, a i ima taj jedan dečko koji ti se jako sviđa. Jedini je problem što on to uopće ne primjećuje. Hm, a da ti prva priđeš njemu? 

Štoviše, mnogim dečkima se to i sviđa. 

Ako ne znaš kako da započneš komunikaciju sa simpatijom, igraj na sigurno. 

1. Pošalji mu poruku

Gotovo svi imaju pametne telefone i profile na društvenim mrežama. Sve to nam uvelike olakšava komunikaciju. Ako nemaš broj mobitela od svoje simpatije, sigurno ga ima netko iz vašeg društva. Jedino što ti preostaje je saznati na kojoj od društvenih mreža on ima profil. Možda je to Facebook pa ga samo trebaš dodati, ili je više tip za WhatsApp ili Viber. 

Kada si to saznala, skupi hrabrost i pošalji mu poruku. Da bi bila sigurna da će ti odgovoriti, istraži koje ga teme zanimaju i pitaj ga nešto vezano uz to. Možda je filmski fanatik pa ga pitaj isplati li se pogledati najnoviji film u kinu. 

2. Ostavi mobitel 

Nakon što si mu poslala poruku, mobitel ostavi negdje izvan svog videokruga. Cure koje očajno čekaju odgovor svoje simpatije nisu ni malo zanimljive. 

U ostalom, on ne mora znati da si jedva čekala njegovu poruku. :) 

3. Ne obasipaj ga porukama

Jednom kada je poruka poslana, pusti ga na miru. Tek kada ti odgovori, smiješ mu poslati drugu poruku. Štoviše, tada je i poželjno da nastaviš komunikaciju. 

Ako su poruke nanizane jednu za drugom, smatrati će te očajnom i jedino će poželiti pobjeći od tebe glavom bez obzira. Ne moraš se bojati, ako si se dotaknula teme koja ga zanima, sigurno će odgovoriti. Također, možda je sramežjiv i nadao se ćeš upravo ti prva poslati poruku.

4. Razgovor nastavite uživo

Slanje poruka je odlična stvar. Nažalost, niti jedna veza se ne gradi na njima. Idući puta kada ga vidiš, razgovor nastavi uživo.

5. Pripazi na signale koje ti šalje

Obrati pozornost tko započinje razgovor, bilo putem poruka ili uživo. Ako si ti uvijek ona koja ga inicira, možda u tebi vidi isključivo prijateljicu. 

Nekoliko dana mu nemoj slati poruke, a ako se on sam ne sjeti, možda ti je i bolje bez njega.  

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?