Bez srama 4080 pregleda 13. srpnja 2017.

Krivi info: Ove 4 teorije o seksu su ČISTA LAŽ

trač
Promo

Možeš zatrudnjeti čak i kad ti je prvi put i nije istina da dečki više uživaju u seksu...

Svi pričaju o seksu. Što više - to bolje. Katkad se tu potkrade i pokoja lovačka priča! 

Ovdje svakako vrijedi savjet: ne vjeruj svemu što čuješ. Mi smo skupili tri najveće izmišljotine koje smo čuli u poljednje vrijeme i razotkrili ih!

1. Dečki više uživaju u seksu od cura

Ne znamo tko je ovo pokrenuo, ali je očito bio vrlo neupućen. Seks može biti dobar i loš, kako za cure tako i dečke. To ovisi o tome s kim si, osjećaš li se ugodno, kakav je ugođaj i tajming, štitite li se... Ova tvrdnja nije nikad dokazana znanstveno i mnogi biolozi kažu da ne postoji niti jedan razlog zašto žene ne bi mogle uživati jednako kao i muškarci.

2. Ne možeš zatrudnjeti prvi put

Također laž. Svaki put kad se seksaš bez zaštite možeš zatrudnjeti ili pokupiti neku spolno prenosivu bolest, pa makar to bio i tvoj prvi put. Zato je vrlo važno koristiti zaštitu pri svakom spolnom odnosu!

3. Veličina muškog spolnog organa može se procijeniti prema veličini njegovih stopala

Ovo također nije znanstveno dokazano. ne postoji apsolutno nikakva povezanost između veličine muškarčevog spolnog organa i njegovih stopala. O veličini nekog organa ne možeš suditi na temelju drugog organa. To se odnosi na sve dijelove tijela :)

4. Samo cure osjećaju neugodu pri prvom seksu

O, ne! I dečkima je neugodno kao i curama, samo što oni često to neće pokazati djevojci. Prvi put je nezgodan svima i dobro je da o tome pričate međusobno. Ako vam je neugodno razgovarati o seksu, onda to ne biste ni trebali raditi još.

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sanjee

    ko je ovo izmislio vidi se iz aviona da laže