Bez srama 1279 pregleda 05. travnja 2019.

Kylie i Jordyn su i dalje BFF: Ovo su dokazi?!

kyliejennerjordynwoods/instagram

Društvene mreže ne lažu, ili?

Otkako je izbio onaj skandal Tristan Thompson - Khloe Kardashian - Jordyn Woods, svi su uvjereni da Kylie Jenner i Jordyn, koje su do tog trenutka bile nerazdvojne, više nisu frendice. Ali, čini se kako društvene mreže govore drugačije, piše Cosmopolitan. Ovo su dokazi da su njih dvije i dalje BFF. Evo o čemu se radi.

I dalje se followaju na Instagramu

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

A osim što se 'followaju', i dalje si lajkaju fotke. Jordyn je zadnje lajkala Kylieinu fotku s Travisom Scottom s njihovog zajedničkog brčkanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

baecation 🖤💦

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

I njezina mama joj komentira objave

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Također, Jordynina mama redovito komentira Kylieine objave na Instagramu. Recimo, na ovu fotku malene Stormi je stavila hrpu srca u komentar.

Twitter cover

 | Autor: screenshot/twitter screenshot/twitter

O tome da je Kylie 'okačila' ogromnu fotku s Jordyn na svoj Twitter cover smo već pisali, ali to je još jedan od dokaza da su njih dvije i dalje u jako dobrim odnosima. Boljim nego svi zapravo mislimo.

I za kraj, priča se kako je cijeli ovaj skandal zapravo PR potez kako bi Kardashianke ispromovirale novu sezonu svog showa Keeping Up with the Kardashians... Kad sve ovo stavimo zajedno, ima nam smisla da se njih dvoje zapravo nikad nisu ni prestale družiti. Ali, možda smo svi samo u zabludi...

Što ti misliš?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Sljedeći četvrtak, 11. travnja, izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja'! Pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati. Pripremite se!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma to je sve izmišljeno :D