Bez srama 1546 pregleda 21. veljače 2019.

Kylie je užasno razočarana: 'Jordyn je odselila od njih'

jordyn woods /Instagram

Drama se nastavlja i nakon što se saznalo za aferu Tristana, bivšeg dečka Khloe Kardashian te Jordyn Woods, bivše Kylieine najbolje frendice

Jordyn Woods, bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner i djevojka s kojom je Tristan Thompson (navodno) prevario Khloe Kardashian, odselila je iz Kylieine kuće nakon spomenutog skandala i ponovno odselila u kuću svoje mame, piše Cosmopolitan. 

Izvor je za People magazin izjavio kako je ovo za nju "jako teško razdoblje i da je slomljena zbog svega što se dogodilo", a utjehu je sada potražila u svojoj obitelji.

Ona je bila dio obitelji, uvijek je bila s njima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

love these two more than life itself

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Ovaj je skandal sam po sebi grozan, a obitelj Kardashian-Jenner još je više potresena jer su Jordyn, tvrde, smatrali dijelom svoje obitelji. "Ona je bila dio obitelji i često su je pozivali k sebi. Pomagali su joj kad je to bilo potrebno, a čak su planirali i poslovnu suradnju s njom", tvrdi izvor blizak obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY GIRLS💚🍀

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Osim, naravno, Khloe, ovo je najviše pogodilo Kylie kojoj je Jordyn bila poput sestre. "Bile su nerazdvojne, stalno su bile zajedno. Jordyn je pomagala Kylie u brizi oko Stormi", ispričao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

astro girls 👩🏾‍🚀👩🏼‍🚀

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

No, unatoč svemu što se dogodilo, i njezinom preseljenju i prevari i prekidu, Kylie i Jordyn i dalje imaju zajedničke fotke online. Tako da, možda njihovo prijateljstvo i dalje ima šanse?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we’ve traveled lives together

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve