Bez srama 1135 pregleda 13. rujna 2019.

Kylie otkrila koliko joj je novac promijenio pogled na svijet

kyliejenner/Instagram

Ranije ove godine je časopis Forbes proglasio Kylie najmlađom 'self made' milijarderkom. Ona je sad progovorila o tome kako joj je sav taj silni novac promijenio pogled na svijet.

Iako se mnogi nisu složili s činjenicom da je Kylie 'self made' milijarderka, jer je ipak članica jedne od najpopularnijih showbiz obitelji na svijetu, to ne mijenja činjenicu da je jaaaako bogata.

Bi li toliko novca uspjela zaraditi da se rodila u svijetu nepoznatoj obitelji? Hmm. Ne znamo. No, uzmimo u obzir da je postala milijarderka zbog svoje kozmetike čija je sto postotna vlasnica. Tako da joj svakako vrijedi čestitati.

Iz svega se da zaključiti da joj njezino bogatstvo ne pada teško. No, i dalje ga ne smatra najvažnijim na svijetu.

Ima privatni avion

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let the adventures begin!! #KylieSkinSummerTrip 🌸🌴💗

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ne zaboravimo da je za proslavu rođendana iznajmila jahtu za koju je dnevno trebala izdvojiti 250 milijuna dolara. A ne možemo ni reći da se trudi skrivati svoje bogastvo. Osobito kada je riječ o društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🛥♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Bilo kako bilo, o bogatstvu je nedavno progovorila kod Ellen. Izgleda da najmlađa sestra Kardashian-Jenner klana ipak ne vjeruje da novac donosi sreću i da je za istu ipak potrebno nešto više.

Najveća sreća je obitelj

"Shvatila sam da mogu kupiti novi auto kad god hoću, ali ta sreća traje kratko. Zato sam jako mlada shvatila da je bitno pronaći sreću u odnosima s ljudima", rekla je Kylie.

Kylie je izgleda sretna zbog svoje obitelji i baš nam je drago što smatra da nije sve u novcu. Ipak, ne možemo si pomoći da se ne zapitamo bi li jednako razmišljala da nije najmlađa 'self made' milijarderka na svijetu? Hmmm...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?