Bez srama 115 pregleda 24. ožujka 2017.

Lavina reakcija: Internet bruji o prijateljstvu ovih djevojaka

prijateljice
Instagram @any.body_co Prati

Jedan Instagram profil i dvije manekenke privukli su ogromnu pažnju...

Dvije najbolje prijateljice iz Australije, 22-godišnja Kate Wasley i 21-godišnja Georgije Gibbs posljednjih dana su izazvale lavinu reakcija na Internetu. Nažalost, ne zbog razloga kojem su se nadale. 

 

And then sometimes.. It's just the small things 😂😂😂 @any.body_co #LoveAnyBODY 💥✔️

Objavu dijeli Any Body 💥 (@any.body_co)

Naime, obje su modeli, samo Kate nosi veličinu 44, a Georgia 34 te su odlučile otvoriti zajednički profil any.body_co kojim su željele potaknuti žene da zavole svoje tijelo neovisno o konfekcijskom broju koji nose, ali i druge ljude da prestanu procjenjivati žene prema njihovom izgledu.

No, pojedinci su jedva dočekali svojim komentarima uništiti njihovo nastojanje. Naime, mnogi su ih oputužili kako Georgia fotošopira vlastito tijelo kako bi izgledala sitnije, a njena prijateljica krupnije. Naravno, to uopće nije istina.

- Je li to neobično ili zabranjeno? Imam teoriju da se žene druže s drugim ženama koje smatraju atraktivnim. I to je potpuno normalno. Možete li zamisliti grupu žena koja se druži i izgleda potpuno identično? To je nemoguće i suludo - odgovorila im je Georgia.

Ipak, ove genijalne djevojke nisu dopustile da ih zlonamjerni komentari obeshrabre te se na svom profilu iz dana u dan trude cijelom svijetu pokazati da dok se drugi trude rastužiti ih, one vrijeme troše kako bi se odlično zabavile...

Samo naprijed cure!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?