Bez srama 3966 pregleda 25. travnja 2020.

LayZ i nova cura napravili nered: 'Kad mi pečemo pizzu'

layz/instagram

LayZ i njegova nova djevojka, reperica Karla Zelić, za vikend su odlučili napraviti pizzu, ali su pritom u kuhinji napravili pravi nered

Iako je na prvom storyju koji je LayZ objavilo sve izgledalo normalno; Karla i njezina frendica spremaju pizzu, sve je čisto, sve je pod kontrolom...ubrzo je sve izmaklo kontroli.

 | Autor: layz/instagram layz/instagram

I onda nastaje kaos...

Brašno je posvuda, a on je dobio i jajem u glavu

 | Autor: layz/instagram layz/instagram

LayZ i Karla odjednom su bili zasuti brašnom, a on je čak dobio i jajem u glavu. 

 | Autor: layz/instagram layz/instagram

Sve je, naravno, dokumentirao i objavio na Instagram, a tko će poslije očistiti sav taj nered i hoće li pizzu na kraju morati naručiti... Tko to zna!

Nedavno su javnosti obznanili svoju vezu

Podsjetimo, LayZ i Karla tek su nedavno javno obznanili da su u vezi, nakon što je ona objavila zajedničku fotku na Instagramu i napisala: "Kvragu. Taman kad sam se najviše borila da ne pripadam nikome, pripala sam tebi." 

LayZ je isti dan objavio i nekoliko storyja na kojima Karlu uči skejtati, a nekoliko se puta pojavila i u njegovim YouTube videima.

 

Pogledaj prvu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MariaZubi

    Nisu bas nesto🤮
  • 8bd703b434c3828d9d802efe26982399b2044e3a

    Presladak su paaar 😍😍😍😍