Bez srama 3289 pregleda 19. ožujka 2019.

Legla na zidić u kupaćem kostimu i zapjevala

lidija bačić / instagram

Zašto bi pjevala stojeći kad to može raditi ležeći?

Lidija Bačić jučer je na Instagramu objavila još jedan video koji nas je oduševio, što nije neobično za nju! Naime, objavila je snimku sebe kako pjeva - ali ne stojeći, čak ni sjedeći, već ležeći, u kupaćem kostimu, na zidiću na moru.

Leži, pozira i pjeva u kupaćem kostimu

Priznala je da je ovu acapella snimku izvukla iz arhive, vjerojatno kako bi malo razvedrila ove mutne i kišne dane nečim sunčanim i ljetnim, što ova snimka stvarno jest. I naravno da su njezini fanovi super reagirali.

Fanovi su super reagirali

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#planetlille #istasiglas #nevereverphotoshop #lidijaarhiva

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Lidija, ti meni najbolje zvučiš ovako 'na suho', baš te milina slušati", napisao joj je jedan fan, a drugi je primijetio kako je Lille "najsretnija kad pozira i super izgleda, pa tada pjeva".

Kako se tebi sviđa ova neobična izvedba pjesme 'Zar je voljeti grijeh'?

Lille je i naš fan

 | Autor:

Btw, nismo samo mi Lidijini obožavatelji, obožava i ona nas! Čak je shareala naš kviz na svom Instagramu (i na feed i na story). Aha!

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kaj ona izvodi? hahah :P