Bez srama 8 pregleda 21. veljače 2017.

Lekcija za cijeli život: Mama poslala sinu paket i postala internet senzacija!

IZNENAĐENJE
Twitter

Nakon što je otvorio paket ostao je u šoku...

Za vrijeme fakultetskog obrazovanja mnogi su primorani otputovati daleko od svoje obitelji i doma u kojem su proveli djetinjstvo. Zato odlasci kući, u roditeljski dom, ima posebnu čar. Naravno, tome u korist ide i činjenica da brižne mame uglavnom svojoj djeci spreme pakete sa svim potrepštinama koje studentima bitno olakšavaju život.

Ništa drugačije nije bilo ni u slučaju studenta Conora Coxa s američkog sveučilišta Westminster u Pennsylvaniji. Ok, dosad.

Naime, Conor se poprilično iznenadio kada je preuzeo paket koji mu je poslala mama, a cijelu situaciju je podijelio i na društvenim mrežama.

Umjesto čiste odjeće i kolača kojemu se nadao u kutiji je pronašao gomilu smeća, ali i jedno pismo

Kako se "požalio", mama mu je poručila kako mu vraća otpatke koje je za sobom ostavio tijekom božićnih blagdana koje je proveo u roditeljskoj kući

"Odgojila sam Connora da se ponaša bolje nego što je pokazao i smatram da za svoje postupke mora i odgovarati", ispričala je mama te otkrila da mu je poslala tek malen dio otpadaka, a najveće gomile sakrila je u njegovom ormaru. Pa, jedno je sigurno, ako dosad nije naučio lekciju - sada hoće!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?