Bez srama 563 pregleda 24. siječnja 2018.

Leptirići u trbuhu: 6 stvari koje sretni parovi rade jedno za drugo

Pixabay

Pripremi super večeru, iznenadi svoju curu ili dečka, budi velikodušan

U vezi si i nisi baš siguran kako bi to sve trebalo funkcionirati? U zdravoj vezi najvažnije je da se podržavate. Ne trebaš posebnu priliku da pokažeš koliko ti je stalo. Stručnjaci za veze otkrili su koje stvari rade cure i dečko jedno za drugo - a bez da se to od njih traži.

1. Javljajte se jedno drugom

via GIPHY

Ono kad te dečko ili cura nazove samo da ti kaže "bok" ili da te se sjetio/la. Bitno je jer vas zbližava, a bliskost i biti dio partnerova života jako je važno.

2. Dijeli komplimente

via GIPHY

Ne moraš slati srcedrapajuće poruke ili davati klišej komplimente. S vremena na vrijeme pohvali večeru koju ti je partner spremio, pohvali im izgled ili uspjehe. Ukratko - podrži ih i motiviraj. 

3. Ponašaj se velikodušno

via GIPHY

U sigurnoj vezi želiš dati više nego što dobivaš. Ne očekuješ puno zauzvrat jer partnera voliš neovisno o tome. Radilo se o tome da prljavu odjeću staviš na pranje ili pružiš samo riječi podrške - sve se broji.  

4. Reci kako se osjećaš

via GIPHY

Ne se osjećaj se sama sa svojim problemima. Pa iako ih volimo prepričavati prijateljima, najbolje je da se suočiš sa svojim dečkom ili curom. Otvoreno razgovarajte i riješit ćete sve što vas muči.  

5. Iznenađenje, iznenađenje!

via GIPHY

"Ljubav ide kroz želudac", sigurno znaš tu izreku. Čak je dokazano da se stvarno bolje povezujemo kroz neke sitnice poput uživanja u zajedničkom jelu. Sretni parovi vole iznenaditi jedno drugo gestama ili darovima koje im puno znače. 

6. Budi zahvalan

via GIPHY

Ne zaboravi se zahvaliti partneru što je tu za tebe. Svi se mi volimo osjećati cijenjeno i važno. Ponekad se ono što osjećamo ne vidi na van. Pokaži svom dečku ili curi da ti je bitan i još bolje ćete se povezati. 

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    da ziher #samoljubav