Bez srama 3477 pregleda 11. veljače 2018.

Ljubavna znanost: 7 vrsta poljubaca i njihovo značenje

Poljubac
Web

Ne postoji itko tko se ne voli ljubiti... Nježno ili strastveno, kratko ili dugo... Otkrij što znače tvoji poljupci

Zatvorene oči

via GIPHY

Želiš se izgubiti u osjećajima. Sanjar si i ne želiš si pomoći. Iako mnogi misle da si preemotivan, tebi to odgovara. Želiš uživati u životu i osjetiti svaki njegov trenutak. Lako se zaljubljuješ, a kad voliš voliš potpuno.

Otvorene oči

Iako se to protivi nekim nepisanim pravilima, ti družiš čvrsto otvorene oči dok se ljubiš. To samo pokazuje ono što svi znaju o tebi, a to je da si znatiželjna si i pronicljiva. Za tebe, znanje je moć. A ti želiš sve znati pa i tako kako on/a Izgledaju dok se ljube. 

Nestašan jezik

via GIPHY

Ako tijekom "napada" opće ne skrivaš jezik, vrlo si strastven. Koristiš li prekomjerno svoj jezik, kao da imaš mikser u ustima, vjerojatno si sebičan. 

Poljubac sa zatvorenim ustima

Dugi poljupci sa zatvorenim ustima su ti apsolutno najdraži. To otkriva da si zapravo tradicionalan, ali ne i staromodan. Voliš sam svojim rukama napraviti nešto, a ne samo kupiti. 

Divlji

via GIPHY

Lizanje, grickanje, dahtanje... Tvoj poljubac je sve samo ne mahanje jezikom. Ne voliš kad ti netko kaže ne jer to onda samo shvaćaš kao veći izazov da dobiješ ono što želiš. 

Pasivan

Ovo ne znači da si kao riba na suhom, nego da voliš da te drugi ljube. Nisi pasivan u smislu da puštaš da te ljudi gaze već upravo suprotno. Ali kad padne noć, puštaš da na vidjelo izađe ova tvoja druga strana u kojoj više voliš da netko drugi tobom kontrolira.

Agresivan

via GIPHY

Možda voliš jače primiti partnera dok ga ljubiš, a možda jednostavno ti voliš voditi glavnu riječ u poljupcu. Bilo kako bilo, ti si tu šef i to jasno daješ do znanja. Ovo ne znači da si agresivac. Ti si pristojan, ali strastven i direktan

Pogledaj što su nam Davor i Petra ispričali o poljupcima u novom videu:

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    najbolje je kad je sve iskombinirano
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Pusa pusa cmok cmok pusu pusu daj daj 😍