Bez srama 15 pregleda 24. rujna 2016.

Loši dečki su 'out'! Uz ova 3 načina privuci dobrog

Ljubav
Instagram

Nije sve u ljepoti, a cura "gospodina savršenog" mora prije svega cijeniti sebe i raditi sve da ostvari svoje snove

Imate osjećaj da ste mamac za dečke koji vas vrte oko malog prsta i ne znate kako privući onog dobrog koji će vas voljeti i cijeniti? Sigurni smo da je on tu negdje, možda u vašem susjedstvu, samo trebate znati kako ga privuči. Što zapravo privlači dobre dečke? Nije sve u ljepoti, već njegova cura mora imati ono nešto. Portal žena.hr piše da naprije morate znati koliko vrijedite i tek onda krenuti u potragu za gospodinom savršenim. Self.com donosi i savjete kako privuči takve dečke... 

1. Ne mogu odoljeti curi koja zna što želi u životu i koja stalno radi na sebi

Nemojte čekati i radite na svom osobnom razvoju. Čitajte knjige koje vas zanimaju, posjećujte radionice, izložbe, predavanja, upišite se na ples... Taj savršeni dečko traži curu koja je ravnopravna njemu i zato se potrudite da to i budite. A to ćete postići ako stalno radite na sebi.... Uvijek budite radoznali  - to je najvažnije. 

2. Vole žene koje žele više 

Uvijek se pitajte koliko će vas koštati ako ne uložite u svoje snove. Dakle, nije riječ o novcu. Stvar je u tome da morate tretirati sami sebe kao nekoga tko je vrijedan vaših želja, snova i nadanja. I što je najvažnije - princ samo što nije stigao!  

3. Vole cure koje su svjesne vlastite vrijednosti 

 Nemojte se bojati niti sramiti cijeniti sebe i svoju unutarnju snagu. Cure koje vjeruju da su zaslužile samo najbolje upravo to i dobivaju. I što je najvažnije - ponašajte se prema drugima onako kako biste željeli da se oni ponašaju prema vama. 

 

 
Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?