Bez srama 468 pregleda 31. srpnja 2017.

Mali trikovi velikog beauty blendera

Iako se muškarcima čini kao precijenjena spuđva, beauty belnder postao je nezamjeniv u svakoj kozmetičkoj torbici, a kako bi ga maksimalno iskoristile, pripazite na uobičajene pogreške pri korištenju.

Mala spužvica može sakriti prištiće, prekrasno zagladiti puder da izgleda kao da ga i nema, a njime se može savršeno nanijeti i rumenilo. Ako ste do sada koristili kistove ili prste, zgrabite beauty blender i izbjegnite neke od najčešćih pogreški..

Debeli okrugli dio nije za sve. Beauty blender posebno su oblikovani da se mogu koristiti sve njihove strane, pa okruglu debelu koristite za blendanje tekućeg pudera ili rumenila.

via GIPHY

Iako se zove beauty blender, neki ga ne koriste samo za nanošenje šminke na lice, a ne i za ono zbog čega se tako i zove. Stoga blendajte.

Ove male spužvice posebno su dizajnirane da ne upijaju šminku, stoga je dovoljna tek mala količina tekućeg pudera za besprijekoran izgled. Namočite ga nekoliko sekundi pod mlazom vode, ocijedite i krenite sa šminkanjem.

via GIPHY

Siguran način za uništiti savršeno nanesen puder je ako preko njega koristite spužvu sa šminkom od prošlog puta. Stoga dobro operite beauty blender sa nježnim šamponom te ga trljajte o prste kako bi izvukli sav stari makeup. Nemojte ga pokušavati sterilizirati u mikrovalnoj pećnici jer će se samo brže raspasti.

Iako se koristi za utapkavanje pudera u prahu, beauty blender nije predviđen da taj isti puder u prahu i nanosi na lice. Najbolje rezultate dat će ako koristite tekuće ili kremaste pudere, rumenila i korektore.

Vrh spužve idealan je za nanošenje korektora, ispravljanje manjih pogrešaka, ali i konturiranje nosa.

Koristite ga i za nanošenje highlitera. Debljim okruglim dijelom nanesite ga od vrha jagodina do sljepoočnice, a špičastim dijelom kosti obrva i rubove očiju.

Ne povlačite ga po licu nego nježno utapkavajte. Povlačenjem samo skidate slojeve šminke koje ste već nanijeli.

via GIPHY

I za kraj, ne držite ga u ladici. Pustite da se blender osuši u prozračnoj sobi kako se ne bi nataložile bakterije.


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)              

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?