Bez srama 3016 pregleda 24. srpnja 2019.

Mama gay sina izbacila iz kuće pa je dobila ovo pismo

johanmouchet/Unsplash

Svaka mu čast na ovome... Mislimo da bi trebao dobiti tituli dede godine.

Ovo pismo je djed napisao svojoj kćeri koja je iz kuće izbacila svog sina Chada nakon što joj je priznao da je gay. Mi ti ga ostavljamo ovdje da te podsjetimo da je tolerancija i uvažavanje drugih jako važno. I ljubav. Nemoj to zaboraviti.

Ovo svatko treba pročitati

 | Autor:

"Draga Christine, razočaran sam u tebe kao kćer. U pravu si da imamo sramotu u obitelji, ali nisi u pravu tko je sramota obitelji. To što si izbacila Chada iz kuće samo zato što ti je rekao da je gay je jedini pravi užas u cijeloj priči. Roditelj koji se odriče svoga djeteta je ono što nije prirodno.

Jedina inteligentna stvar koju sam čuo u svemu ovome je kad si rekla da nisi odgajala svog sina da bude gay. Naravno da nisi. Rođen je ovakav i nije to izabrao kao što nije izabrao ni biti ljevak. Ti si, s druge strane, napravila izbor da budeš uskogrudna i nazadna. Stoga, dok se odričeš svoga sina, mislim da ću i ja nastaviti u tom tonu i pozdraviti se s tobom. Sada ću odgajati svog nevjerojatnog unuka i nemam vremena za kćer bez srca.

Ako pronađeš svoje srce, nazovi nas."

Djed je rastopio cijeli internet zbog podrške koju je pružio svome unuku i još jednom nas podsjetio koliko je ljubav nepobjediva.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Louis

    Louis

    Mislim da je bolesno da roditeljei izbacuju svoju djecu zato što vole isti spol
  • mala_loodacha

    omg :( pretužno i prelijepo u isto vrijeme