Bez srama 320 pregleda 26. svibnja 2023.

Miley Cyrus otvoreno o teretu dječje slave!

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Pjevačica i glumica Miley Cyrus u nedavnom intervjuu za 'Vogue' progovorila je o svom djetinjstvu. Priznala je kako sada shvaća koliko je bila strogo osuđivana kao dječja glumica.

Ova je 30-godišnjakinja priznala da nosi puno krivnje i srama zbog svojih medijskih kontroverzi i načina na koji se osjećala zbog njih.

Miley Cyrus od svog se djetinjstva nalazi u središtu pozornosti široke javnosti. Odrastala je kao kći poznatog američkog pjevača i glumca Billyja Raya Cyrusa te se vrlo mlada proslavila glavnom ulogom u Disneyjevoj seriji 'Hannah Montana'.

Pjevačica i glumica otvorila je dušu Vogueu i priznala: "Godinama sam u sebi nosila krivnju i sram zbog toga koliko sam kontroverzi i uzrujanosti izazvala. Sad kad sam punoljetna shvaćam koliko su me strogo osuđivali".

 | Autor: Pixsell Pixsell

Miley je u intervjuu za 'Vogue' rekla kako je ljudima teško razumijeti da ona samo glumi Disneyjev lik i da ta uloga nije ono što Miley zapravo jest. Pojasnila je kako ona nije osoba koja traži pažnju, ali je pažnju izazvala pokušavajući se odvojiti od svog lika.

"Ne bih htjela da ova priča postane pritužba na to što sam žena u ovoj industriji. Ovo ne treba biti priča o osnaživanju žena. Svoju snagu nosim sa sobom u svakom trenutku i ne trebam o tome pričati", objašnjava glumica.

Her navodi kako se Miley našla na naslovnici britanskog Voguea u kojem je izašao ovaj iskren i emotivan intervju.

Tvoja reakcija?