Bez srama 656 pregleda 23. listopada 2019.

Miley 'oprala' Liama u Instagram liveu

Olivia Rodrigo Instagram

Nedavno su Miley Cyrus i njezin novi dečko Cody Simpson snimali Instagram Live za svoje fanove. Miley se u live prijenosu osvrnula i na svoje veze

Svi koji prate Miley i Liama znaju da su predali papire za razvod još u kolovozu, nakon osam mjeseci braka. Iako su se oboje suzdržavali od negativnih komentara, izgleda da ipak nije sve završilo tako mirno kako su oni to predstavili javnosti.

'Ima i dobrih muškaraca, nemojte odustati'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

your new alarm clock 🌞 ⏰

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Pjevačica je prenosila razgovor s Codyjem, koji je najpoznatiji po vezi s Gigi Hadid. Odlučila je podijeliti svoju mudrost s pratiteljima i indirektno prozvala bivšeg muža.

"Još uvijek ima dobrih muškaraca, nemojte odustati ljudi. Oduvijek sam mislila da moram biti gay jer su svi muškarci zli, ali to nije istina. Ima i dobrih muškaraca, samo ih morate potražiti", objasnila je. Ok, Miley na a-pa-ra-ti-ma!

Cody je jedini dobar muškarac kojeg je upoznala, kaže

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tat Queen / King 👸🏼🤴🏼@billyidol @perri.lister

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Međutim, nije stala samo na tome. Dodala je i da je Cody jedini dobar dečko kojeg je upoznala u životu. 

Podsjetimo, nakon razvoda Miley je imala kratku vezu s blogericom Kaitlyn Carter, zbog čega su krenula nagađanja da je Liama prevarila upravo s njom. Ona je te navode demantirala. Nakon toga su se često pojavljivale skupa u javnosti i izmjenjivale nježnosti, ali njihova ljubav nije potrajala dugo. Utjehu je ubrzo pronašla u australskom pjevaču s kojim je trenutačno. 

Što vi mislite, hoće li ljubav između Miley i Codyja potrajati, ili će i njega uskoro indirektno prozivati na Instagramu? 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?