Bez srama 758 pregleda 13. kolovoza 2018.

Misteriozno zimovanje u kući lude tetke...

Pinterest

Čim je Ariel stigla u Karlovac, na ulazu u kuću opet je vidjela curu koja će joj promijeniti život.

Ariela je oduvijek bila pomalo čudna djevojka. Povučena, tiha, potpuno drugačija od drugih vršnjaka. 

Vezla je goblene ispred zagašenog televizora

Dok je cijela ekipa iz razreda jedva čekala zimske praznike da se otisnu u planine i isprobaju novu skijašku opremu, Ariela je samo željela svoj mir u kojem će moći slikati. Bila je jako talentirana po pitanju slikanja i željela je upisati Likovnu akademiju. Kako je sobu dijelila s mlađom sestrom koju je, kao i većinu njezinih frendica, zanimalo sve samo ne umjetnost, odlučila je zimske praznike provesti kod tete u Karlovcu. 

Iako je već godinama mamu nagovarala da je pusti k teti, ona je to redovito odbijala. Mama godinama nije bila u najboljim odnosima sa svojom sestrom. Ok, ruku na srce, tetka je bila pomalo čudna. Živjela je u staroj trošnoj kući i nazivala je dvorcem, a dane je uglavnom provodila u naslonjaču ispred ugašene televizije i vezla goblene. 

Zapravo, otkad je prije pet godina doživjela tragediju, cijela ju je obitelj izbjegavala. Ali ne i Ariela. Spakirala je stvari, pribor za slikanje i sjela na vlak za Karlovac. U kupeu je sjedila sama pa je malo zadrijemala. U jednom trenu prenuo ju je hladan dodir na ruci, otvorila je oči i ugledala djevojku duge kose kako se smiješi. Upitala ju je da li se odnekud poznaju, a ona joj je samo odvratila kako je tek vrijeme da se njih dvije upoznaju. 

U dvorištu kuže stajala je djevojka iz vlaka

Ariela, iako pomalo sumnjičava, odlučila je potratiti vrijeme puta na razgovor s misterioznom djevojkom no, na idućoj stanici već je morala izaći. Djevojka ju je pozdravila i rekla kako je sigurna da će se opet susresti. I zaista, kada je Ariela stigla do tetke, u dvorištu trošne kuće stajala je ista djevojka. Kratko su popričale, no tajnovita plavuša ponovno je nestala

Zbunjena Ariela pozdravila je tetku i odmah je pitala tko li je djevojka koja je malo prije bila tu? Tetka joj je rekla kako k njoj nitko nikada ne dolazi i pitala je da li bi mogla, po sjećanju, naslikati tu djevojku. Ariela je pristala i naslikala, kada je teka ugledala njezinu sliku nastao je šok. 

Odaberi svoj kraj!

 

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve