Bez srama 258 pregleda 07. studenoga 2016.

Može li se nekog natjerati da mu se svidimo?

Ljubav
Facebook/screenshot

On što porazgovarate jedanput ili nekoliko puta, taj dečko će možda predložiti da se vidite

Zaljubiti se u dečka starijeg od sebe mnogim curama predstavlja problem. Ne žele ispasti djetinjaste kad mu priđu, a opet žele ostati svoje. Oni nas baš ne doživljavaju jer smo mlađe i zato se pitamo jednu stvar - je li moguće nekog ''natjerati'' da mu se svidimo?

P: Zaljubila sam se u dečka koji je 8., a ja sam 5. razred i to je jedan od razloga zbog kojeg ga ne zanimam. Viđam ga vrlo rijetko. On je najbolji frend mojeg bratića. Najveća mi je želja izmamiti od njega jedan jedini poljubac. Ništa drugo. Dakle, moje pitanje jest kako da mu se svidim ili kako da ga pitam da izađemo barem jedanput.

O. Tebe muči pitanje kojim cure razbijaju glavu već stoljećima: Kako zavesti dečka? U tvojem slučaju to prilično je teško jer taj dečko iz 8. razreda očito te smatra malom bebom. Zbog toga je jedina tvoja šansa da te on čuje i vidi kada dođe do tvog bratića, da shvati kako si odraslija nego što on misli, da uđeš u razgovor s njim o nekoj temi koja je njemu zanimljiva te da vidiš kako će on reagirati na to. Ako je tvoj bratić netko tko zna čuvati tajnu, možeš se i njemu povjeriti, pa da on nekako aranžira tvoj “slučajni” dolazak baš kad je taj dečko kod njega, ali tad, naravno, riskiraš da bratić to kaže dečku koji ti se sviđa. Nakon što porazgovarate jedanput ili nekoliko puta, taj dečko će možda predložiti da se vidite, a možda i neće, jer nema načina da nekog natjeramo da izlazi s nama ili da nam da poljubac ako on to ne želi podjednako koliko i mi.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?