Bez srama 1008 pregleda 04. siječnja 2020.

Mrle reagira na novi spot: 'U trap cajki je zgodno varat...'

screenshot/youtube

Let 3 je u suradnji s Krankšvesterom napravio obradu pjesme 'Ženu varam'. Mrle je objasnio kako se pripremao za snimanje spota i zašto su se odlučili za snimanje 'trap cajka' verzije 'Ženu varam'.

"Ja sam dosta dugo trenirao, još uvijek treniram. Odlučio sam da se želim nabildati da bih mogao zavoditi razne komade", objasnio je legendarni Damir Martinović Mrle kako se pripremao za snimanje spota u suradnji Leta 3 i Krankšvestera za pjesmu 'Ženu varam'.  

POGLEDAJTE VIDEO:

"Sada su se vremena malo promijenila i došle su trap cajke i onda je u toj trap cajki zgodno ženu varat' i kako ženu varamo onda moramo biti jako nabildani i razvijeni", kazao je Mrle. Bildanje se, kaže, uklapa u njegov novi 'lik'.

Od rocka do trapa

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Mrle je otkrio kako je tekst zapravo uzeo iz djedove pjesmarice pa ga uglazbio u Letu 3. Djed mu je, kaže, bio 'osebujan lik' i travar koji je mnoge izliječio i volio tulume. I on bi, kaže, volio biti poput njega, stoga trenira - što se također uklapa u njegovu ulogu 'lika' koji vara žene.

"To je možda bila rock cajka, a sada je trap cajka. Samo idemo iz trenda u trend, iz naprednog u još napredniji i mislim da je lijepo da ta pjesma osvaja novu publiku i ima potpuno nove dimenzije", objasnio je.

Što je još Mrle rekao o novoj verziji ove popularne pjesme pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?