Bez srama 78 pregleda 30. prosinca 2014.

Najprije se motao oko moje prijateljice, a onda oko mene

Ljubav
YouTube

Nađi se koji put s njime, samo prijateljski, prije nego što zaključiš jeste li dovoljno ozbiljni za neku vezu

P: Upoznala sam dečka u 5. razredu (sad idem u 6.).

Nije mi se nešto posebno sviđao, ali da prijeđemo na stvar, on je četiri godine stariji od mene. Prije mjesec dana preko Facebooka me pitao za vezu i rekao mi da sam slatka, nisam odmah prihvatila, ali nakon nekoliko dana mi se počeo sviđati i prihvatila sam vezu.

Nakon tjedan dana saznala sam da je isto tako pitao moju prijateljicu za vezu, pa smo prekinuli. Problem je u tome da mi svaki dan na ‘fejs’ dolazi stotinu ljubavnih poruka od njega, meni se on još sviđa, ali imam osjećaj da ću pogriješiti ako pristanem na vezu. Što da radim???

O: To što je on na sličan način pokušao ući u vezu s tvojom prijateljicom, nema nikakve veze s tobom i s njim.

Naravno, uvijek je problematično spetljati se s dečkom koji se prethodno trudio oko tvoje pri - jateljice, jer nju će to činiti ljubo - mornom, bar malo. Ali, ako mu baš ne možeš odoljeti, zašto da mu ne daš šansu, premda mi se čini da on nije neki najozbiljniji dečko na svijetu kad se tako masovno udvara curama preko ‘fejsa’.

Dakle, nađi se koji put s njime, samo prijateljski, prije nego što zaključiš jeste li dovoljno ozbiljni za neku vezu. Ako niste, uvijek se možete dopisivati.

Tvoja reakcija?