Bez srama 3670 pregleda 25. studenoga 2016.

Napokon otkriveno: Kada trebaš odgovoriti na poruku, a kada ne?

Dopisivanje
Dreamstime

Saznaj koliko je pristojno ostaviti simpatiju da čeka tvoj odgovor i trebaš li mu baš uvijek odgovoriti

Napokon je došao taj dan! Onaj preslatki dečko iz B razreda je odlučio provesti vrijeme dopisujući se s tobom! Ali šta sada?

Bojiš se da ćeš izgledati nezainteresirano ako mu ne odgovoriš u roku od nekoliko sekundi? Hoće li misliti da si očajna i da jedva čekaš njegove poruke ako mu odmah odgovoriš?

Kako te ne više ne bi mučila ova i slična pitanja, donosimo ti savjete za uspješno dopisivanje sa simpatijom. :)

ON: Dobro jutro / Laku noć

Ako ti se ovaj dečko zbilja jako sviđa, uvijek  mu odgovaraj na ovakve poruke. Očigledno si mu prva u mislima kad se probudi, ali i zadnja prije spavanja. To je jaaako dobar znak! :)

ON: Cijeli dan ti nije odgovorio na poruku

Nemoj ga zatrpati drugim porukama. Odgovorit će kada bude imao vremena i ako to bude želio. Pomislit će da si prenaporna ako mu pošalješ još deset nepotrebnih poruka... Ipak, ako mu uvijek treba po nekoliko dana odgovori, nemoj više trošiti vrijeme na njega.

ON: Nije ti satima odgovorio...

To što ti nije odmah odgovorio ne mora značiti da mu se ne sviđaš. Možda je bio zauzet, ali ti je odgovorio čim je "ulovio" vremena. Ipak, ne moraš mu odgovoriti iste sekudne... 

ON: Nikada te ne pita ništa o tebi

Odgovara ti na poruke, ali se ne trudi pitati te osobna pitanja. Na žalost, čini se da ovaj dečko ne planira ništa s tobom. U suprotnom bi nastojao saznati apsolutno sve o tebi. Neko vrijeme mu nemoj slati poruke, javiti će ti se sam ako tu bude želio.

 

SAVJET + 

Prije nego mu odgovoriš na bilo koju poruku, razmisli o svom odgovoru. Ne želiš mu poslati nešto zbog čega ćeš se kasnije kajati!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?