Bez srama 1270 pregleda 04. listopada 2017.

Napravi prvi korak i pozovi ga van!

Dosta ti je pogledavanja i isčekivanja kada će on napraviti prvi korak? Preuzmi inicijativu u svoje ruke.

Ne možeš više čekati i strepiti kada će se dogoditi taj čaroban trenutak da te on pozove van. Ako vidiš da postoji kemija i cijeli kemijski laboratorij između vas dvoje, nemoj čekati. Skupi hrabrost i pozovi ga van. 

via GIPHY

Zašto ne? Misliš li da je dečkima lagano kada trebaju pitati curu koja im se sviđa hoće li izaći s njima na spoj? Naravno da nije. I oni bi nekada voljeli da smo mi te koje ćemo napraviti prvi korak. 

A evo i kako!

Smiri se i diši. Nisi prva, a ni zadnja cura koja je pozvala svoju simpatiju na spoj. To je okej i skroz ljudski, zato nemoj zaboraviti disati jer ćeš se inače zacrveniti kao paprika

via GIPHY

Ako ti je baš jako neugodno uvijek to možeš napraviti preko poruke, Instagrama, Fejsa, odnosno bilo koje društvene mreže. Ipak, ako si dovoljno hrabra pitaj ga uživo, jer njegovu reakciju ne može zamijeniti ni jedna poruka. 

via GIPHY

Predloži mu nekoliko ideja. Ne treba to biti direktno pitanje ”Hej, hoćeš izaći sa mnom van”, već izlazak možeš povezati s vožnjom biciklom, odlaskom u kino ili na neki dobar kolač. Ako znaš da nešto posebno voli ukomponiraj i to u plan. Tek ćeš ga onda impresionirati. 

via GIPHY

Napravi to na samo. Znaš i sama da su dečki veće face kad su okruženi ekipom, tako da ti toplo preporučujemo da to napraviš na samo. Uhvati ga u nekom odmoru ili poslije škole, a sigurni smo i da će njemu biti punu ugodnije

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 

 | Autor:LANSIRAJ SE I TI!
 

Tvoja reakcija?