Bez srama 3231 pregleda 27. siječnja 2018.

Ne treba svašta ni trpiti! 5 stvari koje se teško mogu oprostiti

Cure, nikad ne trpite dečke koji lažu i ne pokušavajte naći opravdanja za njih
Dreamstime

Nitko nikad ne smije dići ruku na vas, a prevara je izdaja i jako je teško prijeći preko nje

Koliko god voljeli svog dečka, preko nekih je stvari nemoguće prijeći. I to posebno ako ste ga već prije upozoravali na greške koje radi. Tretirajte voljenu osobu onako kako biste voljeli da se ista odnosi prema vama, no ne dajte da vas izrabljuje, iskorištava, ili muči bez razloga. 

PREVARA

Svi znamo da je to jednostavno nedopustivo. Ako ste pokušali razgovarati s dečkom, ali on vas krivi za sve probleme, pustite ga. Ne zaslužujete takav tretman. On je o  prevari trebao trebalo misliti prije nego što se dogodila.  Razgovorom i iskrenom komunikacijom sve se može riješiti, a ako on uz sve to još i laže recite mu "dovođenja" za cijeli život. Ne dopustite da vam netko vrijeđa inteligenciju. Posebno ako preljub negira, a vi znajte da mulja.  

via GIPHY

LAGANJE 

Svi ponekad lažemo, no konstantne laži nitko ne mora trpjeti. Ako i dalje tvrdi da ne laže, a vi znate što je istina, vrijeme je da prekinite sve kontakte. Ako vam je lagao jednom, lagat će opet, a a ko još i tvrdi da ne laže onda stvarno nemate što raditi s takvima.

AGRESIVNOST 

Nitko nikad ne smije dići ruku na vas. Osoba koja digne ruku na vas nije vrijedna niti sekudne vašeg vremena. Cijenite sebe jer ako ne cijenite sebe neće vas cijeniti nitko drugi. Nikad, ali baš nikad, ne dopusite da netko na vas digne ruku... Nikad!

via GIPHY

IGNORIRANJE

Ignoriranje, kratki odgovori i bezvoljnost upućuju da nešto nije u redu. Upozorite dečka da se osjećate zapostavljeno i davam nije jasno što se događa. Ako vas nastavi ignorirati, zaboravite ga.

MANIPULACIJA 

Manipulatori su osobe koje izrabljuju vašu dobrotu i previše im dopuštate. Čim se suprotstavite oni se naljute na vas ili vas ucjenjuju s "kad sam ja tebi jednom...!" Manipulatori će uvijek biti manipulatori, a takva drama i stres vam ne trebaju u životu.

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    nišrta od toga nema šanse da bi oprostila! ništa!!