Bez srama 474 pregleda 02. studenoga 2016.

Ne treba žuriti: ''Spavala sam s dečkom i požalila!''

Ljubavni problemi
Facebook/screenshot

Iako sam se nećkala učinili smo to

O tome da prvi put nije nešto što treb aolako shvaćati, dokaz je i sljedeća ispovijest jedne naše čitateljice:

''S Rokom sam hodala dva mjeseca. Nije išao u moju školu, i jako mi je teško padalo to što se ne možemo družiti pod odmorima. Jedva sam čekala da završi nastava i da se mogu naći s njim. Obožavala sam ga!

Na početku je bio jako nježan i pažljiv. Stalno me obasipao darovima i nježnostima. Svidio se svim mojim frendovima, pa čak i mojim starcima, koji su ga upoznali kad je došao kod mene gledati seriju.

Nakon mjesec dana bila sam u sedmom nebu. Iako sam bila znatiželjna oko sveg tog, nikad nisam spavala s nekim i nisam još razmišljala o tom činu. Dok ga nije predložio Roko.

Rekao je da će biti nježan i da će paziti, a ja sam se nećkala. Uz to, rekao mi je da se ne trebam ničeg bojati jer ni on još nije spavao s djevojkom i da će ovo i njemu biti prvi put. Rekla sam mu da moram razmisliti.

Od njegovog prijedloga prošlo je dva tjedna a ja sam još uvijek bila nesigurna. Popričala sam s frendicom, koja mi je rekla da prvenstveno slušam sebe, ali kako misli da ako to trebam učiniti već sada (imala sam šesnaest godina u to vrijeme), neka to učinim s njim.

On je nastavio zapitkivati i nagovarati me i ja sam konačno pristala. Kao da se sve poklopilo - njegovi starci idućeg su tjedna otišli na zimovanje u Austriju i Roko je rekao da mogu doći prespavati kod njega.

Tog petka slagala sam starcima da spavam kod frendice. Roko me dočekao sa romantičnim ugođajem: svijeće, topla kupka i sve što ide uz to. Unatoč svemu nisam se mgola opustiti ali učinili smo to. Bilo je... Lijepo ali bolno. Kad je sve bilo gotovo, ljubio me i govorio kako mu je ovo najljepša noć u životu a ja sam mu vjerovala. I ja sam bila nekako sretna jer sam osjećala da nas je ovo još više povezalo.

Iduće jutro probudilo nas je zvono na vratima. Roko je hrkao pa sam ja otišla otvoriti vrata. Imala sam što i vidjeti - na vratima se pojavila djevojka iz Rokove škole koja  je tvrdila da je njegova djevojka. Užas! Bila sam toliko crvena od bijesa. Otkud sve ovo? Nadala sam se da je sve to laž.

Ali nije bila. Roko se dogovorio s Mirnom (kako se zvala njegova druga djevojka) za šetnju Maksimirom ali je zaspao jer smo sinoć dugo ostali budni i zato se Mirna pojavila na vratima kako bi ga podsjetila na njihov dogovor. Ne moram ni pričati kako sam se, čim sam se obukla, pokupila doma plačući. Kako sam mogla biti toliko glupa?

Roko me zvao danima, slao poruke isprike ali nisam odgovarala. Nisam mogla vjerovati da sam izgubila nevinost s nekim tko me varao. Trebalo mi je dugo da to prebolim, i mjesecima nisam željela imati dečka a kamoli fizički kontakt. Srećom, sad je sve ok. Zato curke, pamet u glavu i pustite da prođe neko vrijeme prije nego što spavate sa svojim dragim, tko zna tko ga još tako zove :(.''

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?