Bez srama 5 pregleda 01. siječnja 2015.

Ne znam što da više radim s 'disko - mamom'?

Lindsay Lohan
Cover

Zavidim svim prijateljima koji imaju starije i ozbiljnije roditelje...

P: Mama me je rodila jako mlada, tako da smo nas dvije gotovo kao sestre. Meni je 17, a njoj 37 godina. Uz mene je završila faks, zaposlila se, promijenila nekoliko muškaraca jer veza s mojim biološkim ocem nije dugo potrajala.

Zavidim svim prijateljima koji imaju starije i ozbiljnije roditelje. Moja “disko-mama”, kako je moje frendice zovu, nekad zna otići s nama plesati i zafrkavati se do sitnih sati. Zapravo je prilično neozbiljna i nemam osjećaj oslonca u njoj. Urednija sam od nje, tako da je održavanje reda u kući palo na moja pleća. Često se pitam tko je tu mama, a tko kći?

O: Zato ti preporučujem da joj svoje pritužbe kažeš, a pogotovo da ne preuzimaš na sebe kućanstvo jer pretpostavljam da si dovoljno angažirana sa školom i drugim obvezama.

Naravno da poslove u kući trebate dijeliti, ali ne na način da ih ti u cijelosti preuzimaš na sebe. Jednostavno, unesi red u vaš život i upozori mamu da ipak malo odraste. Imaj na umu kako tebi sigurno sve tvoje prijateljice zavide na tvojoj veseloj i mladoj mami jer rijetko se tko može pohvaliti s time da ima “disko-mamu”.

Tvoja reakcija?