Bez srama 95 pregleda 04. rujna 2016.

Nek se svima hvali: Budi najbolja cura ikad!

Par

Umjesto da se prepustite prigovaranju i traženju problema gdje ih nema, uživajte u vašoj zaljubljenosti i držite se ovih stvari jer vaš će vas dečko zbog njih obožavati...

1 . IZRAVNOST UMJESTO PASIVNE AGRESIJE

Ako vas dečko naljuti, dajte mu to do znanja i pokušajte nesporazum riješiti kvalitetnim razgovorom. Ne igrajte igrice i ne čekajte da on sam primijeti da nešto nije u redu i pita vas o čemu je riječ. 

2. POŠTUJ GA

Svi žele da ih drugi pošutuju i cijene te da ste svjesni dobrih stvari koje čine za vas. S vremena na vrijeme svom dečku daj do znanja da vas oduševljava svojim ponašanjem.

3. DAJ MU PROSTORA

Koliko god vas obožavaju, svi dečki trebaju vrijeme samo za sebe i svoje društvo. Kad primijetiš da je došlo to vrijeme, bez ljutnje i predbacivanja ga pošalji na neko muško druženje...

4. IMAJTE ŽIVOT I IZVAN LJUBAVNE VEZE

Iako obožavate provoditi vrijeme zajedno i uživate u njemu, važno je ne zaboraviti na vašu neovisnost. U vašem životu su postojali drugi ljudi i prije ove velike ljubavi. On ne mora biti centar vašeg svijeta, piše portal Radio One Lebanon.

5. SMIJTE SE

Svaki dečko želi započeti i završiti dan s pozitivom, a vi mu možete pomoći u tome. Nitko ne može odoljeti iskrenom ženskom osmijehu. Štoviše, njime neodoljivo privlačite ljude.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?