Bez srama 5 pregleda 09. rujna 2016.

Neka odrastanje bude dječja igra!

Tribina
Official

U sklopu NIVEINE inicijative u suradnji s četiri dizajnerice postoji i natječaj na kojem će se uz pomoć javnosti odabrati najbolji prijedlog igračke te ju u konačnici i producirati

NIVEA je jučer u Etnografskom muzeju u Zagrebu predstavila ovogodišnji projekt društvene odgovornosti "Neka odrastanje bude dječja igra" koji provodi u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske te glavnu ovogodišnju temu - IGRAČKU. 

Projekt "Neka odrastanje bude dječja igra" nastavlja se treću godinu zaredom, a ove godine NIVEA je donirala 150.000,00 kuna Savezu društava Naša djeca Hrvatske za raznovrsne programe, aktivnosti i edukacije koje uključuju rad s djecom na temu igre i igračke.

- Veseli nas nastavak projekta s našim dugogodišnjim partnerom Savezom DND. Glavna misao vodilja ostaje nam i dalje ostvarivanje punih potencijala djece i mladih diljem Hrvatske kroz projekte koji im omogućuju da provode svoje slobodno vrijeme kroz njima najprirodniju aktivnost – igru. Ove godine bazirali smo projekt na igračkama kao ključnim dodacima u igri, stoga smo u suradnji s četiri dizajnerice pripremili i jedan lijepi natječaj u kojem ćemo uz pomoć javnosti odabrati najbolji prijedlog igračke te ju u konačnici i producirati - izjavila je Nela Zadro, direktorica marketinga Beiersdorf Hrvatska.

Dizajenirce i prototipovi | Autor: Official Official

- Savez društava Naša djeca Hrvatske ponosni je partner na ovom projektu. Raduje nas da se igramo i zajedno odrastamo kroz projekt nastojeći ga učiniti što boljim i potaknuti što više roditelja i djece da provode svoje slobodno vrijeme kroz igru. Zahvalni smo što smo i ove godine nastavili s edukacijom volontera Društava naša djeca koja se pokazala iznimno važnom i vrijednom aktivnošću volonterskog rada s djecom i za djecu - istaknula je predsjednica Saveza društava Naša djeca Hrvatske, prof. dr. sc. Aida Salihagić Kadić.

Tribina | Autor: Official Official

Na predstavljanju projekta prototipove igračaka s kojima će sudjelovati na nagradnom natječaju u sklopu projekta predstavile su dizajnerice Slavica Farkaš, Tea Janković, Iva Risek i Adriana Pavelić. Na mrežnim stranicama nivea.hr/djecja-igra predstavljeni su ideja, dizajn i funkcija svake igračke, a potrošači putem prijavnog obrasca mogu glasovati za najbolje rješenje. Pobjednički prototip bit će predstavljen na posebnoj izložbi igračaka u studenom, a producirat će se u limitiranom izdanju. Pobjednička igračka koristit će se u edukativne svrhe s ciljem promicanja igre i igračke sastavnim dijelom odrastanja svakog djeteta.

 

Više o projektu "Neka odrastanje bude dječja igra" saznajte na https://www.nivea.hr/nivea-noviteti/djecja-igra
Facebook - www.facebook.com/NIVEAHrvatska

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?