Bez srama 78 pregleda 20. rujna 2016.

Nemoj pasti na glumu! Kako prepoznati fore koje prodaje svima

Glumac
giphy

On je najveći frajer u društvu i Svi žele biti s njim , a on je izabrao baš tebe! Bježi od takvog

Iako je bio s više od pola cura u školi, i dalje sve cure uzdišu za njim. Kako one bivše, tako i buduće. On je toliko neodoljiv da ga čak ne mrze ni one kojima je slomio srce, nego i dalje pate za njim. A on to koristi pa se svako malo ponovno javi bivšim curama i zavrti im glavom.

U društvu ga svi vole jer ih uvijek nasmijava, vježba svaki dan i njegove mišiće svi bi željeli imati, a uz sve to ima “najslađe oči” na svijetu, a i bivše cure kažu da se sjajno ljubi. I da, eto, on je baš sad odabrao tebe! Ti si posljednjih tjedana u njegovu fokusu.

Od njegova zavodničkog pogleda, seksi osmijeha i slatkorječivih poruka koje ti ostavlja na “fejsu” jednostavno ti klecaju koljena. Iako si svjesna da će ti samo malo zavrtjeti glavom i ubrzo odlepršati na drugu žrtvu, ne možeš mu odoljeti.

Pravi dečko je onaj čije će srce kucati samo za tebe i kojem nećeš biti jedna u nizu

Umireš od želje da te pozove van i posve te obori s nogu. Isto tako vjeruješ u svoje zavodničke moći i misliš da ćeš baš ti biti ona zbog koje će se promijeniti. Ipak, ako želiš izbjeći prosinac potopljen vlastitim suzama i slomljeno srce, stani malo na loptu i razmisli hladne glave. Misliš li zaista da možeš promijeniti najvećeg šarmera u školi, ali i šire? A osim toga, zar zaista želiš hodati s frajerom koji je bio s toliko cura u tvojoj školi? Daj samo zamisli, kad ga poljubiš, to je kao da se ljubiš s još pola škole!

Prihvati prijateljski savjet i bježi glavom bez obzira. Vjeruj, ispast ćeš veća frajerica ako ga hladnokrvno odbiješ nego ako se upustiš u romansu s njim i postaneš još samo jedan broj u nizu. Kloni se takvog šarmera bez pokrića jer on u tvoj život ne donosi ništa dobro nego samo probleme. 

Ljubav | Autor: Facebook/screenshot Facebook/screenshot

Kad kaže 'Nitko kao ti', laže!

Vjeruj, on je fore već prodao milijun puta. Nemoj biti i ti jedna od onih koje padaju na njegovu slatkorječivost i obećanja da će se promjeniti i ostati uz tebe zauvijek.

Skupi hrabrosti i reci mu da nisi zainteresirana za takvu vezu 

Ako odbiješ najpoželjnijeg frajera u školi, ali i šire, ti ćeš zapravo biti prava frajerica i cura koja vjeruje u sebe. Osim što će te on tad sigurno još više željeti, jer znaš kako se kaže da je zabranjeno voće najslađe. Razmisli možda ti je zato i on toliko privlačan jer potajno znaš da ga ne možeš zadržati. Osim toga, odbijanjem njega, drugi će te dečki sigurno znati više cijeniti. Tvoj će status pametne i profinjene cure itekako porasti. A to je dobar temelj za pravu vezu. 

Dečko | Autor: Dreamstime Dreamstime

On je sebi najvažniji, pa takva budi i ti 

Umjesto da liječiš slomljeno srce i plačeš jer ga nisi uspjela promijeniti, odbij ga i prije no što se stvari zakompliciraju. A vrijeme umjesto njemu posveti prijateljicama. Npr. prošećite gradom, možda u šetnji pronađeš još zgodnijeg frajera koji će te oboriti s nogu, a čije srce će biti samo tvoje. Ako se bojiš da bi mogla pasti na njegov šarm, poslušaj staru pjesmu Nine Badrić u kojoj je savršeno opisala takve dečke. Nina ondje pjeva: ”Ja poznam takve kao ti, šarmere neodoljive, ma takvi sebe vole najviše”. Voli i ti sebe.. 

On još nije spreman zaljubiti se.

Koliko god se trudila da ga zadiviš i zadržiš za sebe, on će kad-tad otići. Njegov nemiran duh neće mu dopustiti da voli samo jednu djevojku dok sve ostale stoje u redu. Takav će se dečko skrasiti samo ako pronađe pravu ljubav koja će mu zavrtjeti glavom. A to vjerojatno neće biti dok je još u školi. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?