Bez srama 229 pregleda 19. rujna 2016.

Neugodnjaci tijekom seksa nisu kraj svijeta: Evo što učiniti

par
Dreamstime

Seks na filmovima uvijek je savršen, no u stvarnom životu to baš i nije tako

Iako je seks na filmovima gotovo uvijek savršen, stvarnost je potpuno drugačija. Neugodnjaci i blamovi događaju se, samo što je svima neugodno o njima pričati. 

Naravno da se svima može dogoditi ona nimalo ugodna situacija za vrijeme seksa koju bismo najradije što prije zaboravili. Međutim, ignoriranje 'ružičastog slona' u spavaćoj sobi neće riješiti problem. Evo što učiniti kad se dogode one stvari zbog kojih bi najradije propali u zemlju!

1. 'Uhvaćeni' na djelu

Zamisli ovu scenu: ti i dečko u ljubavnom klinču a kad ono na vratima tvoj buraz, sestra, frendica ili ono najgore - starci! Ajmeeeeee! OK, jasno je da je čarolija uništena i da ćeš , ako su u pitanju starci morati imati 'ozbiljan razgovor' koji će biti još neugodniji od činjenice da vas vidjeli. No, tješi se činjenicom da ćeš ih morati malo izbjegavati i da se sve s vremenom zaboravi. Nadamo se.

2. Poza: Nemoguća misija

Bilo da se radi o prvom putu ili novom dečku, moguće je da ćete željeti ispasti super zavodljivi i iskusni pa ćete posezati za nekim ludima pozama i potezima što može ispasti poprilično neugodni, ili još gore - neizvedivo. Zato ne brinite se kad se to dogodi, za početak je dovoljno igrati na sigurno i slušati govor tijela svoje simpe. Ako se pak i 'obrukaš, ispričaj se, nasmij i nastavi dalje :)

3. Da to je bio vjetar!

Ovo je stvarno jedan od top tri neugodnjaka. Nebitno je li tebi 'pobjeglo' ili se čuo čudan zvuk, činjenica je da se sobom proširio zvuk kao da je netko ispustio vjetar i sad ti je neugodno simpi pogledati u oči. No, ovje je riješenje: smijeh, smijeh i samo smijeh, pa makar ti i nije do njega. Jednostavno, pričajte o tome i naglasi da ti nije neugodno jer se to događa svima. Tako ćeš ispasti totalno cool i samouvjerena, a i što je najbolje - govorit ćeš istinu!

4. Karate kick!

Seks je vrlo strastvena igra, pa se može desiti i da 'povrijediš' svog 'protivnika'. Ako udariš simpu nogom po nosu ili pak tvoja glava susretne zid, tešk oje ostati fokusiran na to da izgledaš seksi i zavodljivo. Uzmi mali predah, nastavi ga ljubiti i ne obaziri se na to. Ako je pravi, neće ti se rugati, a ako nije, smij se i ti njegovom gafu. Kad tad će ga biti!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?