Bez srama 26 pregleda 14. listopada 2016.

Ni večere ni čokolada: Ovo najviše povezuje ljubavne parove

Par u kinu
Dreamstime

Romantične večere, svijeće i izlasci nemaju gotovo nikakav učinak na vas u odnosu na ovo... Vaša će ljubav iz minute u minutu samo rasti...

Najpoznatija Internetska TV mreža, Netflix, objavila je rezultate zanimljivog istraživanja provedenog na 58 ljubavnih parova.

Naime, otkrili su kako čak 58 posto ispitanih parova smatra kako se povezuju sa svojim curama ili dečkima gledajući omiljene serije i filmove, dok je 72 posto ispitanih izjavilo kako više uživa u opuštenim večerima pred televizorom nego u odlascima u kino, romantične večere i slično. Takvi zajednički trenuci osobito su im važni na samom početku njihove romanse, a važno im je i da njihova cura ili dečko voli upravo one serije koje i sami strastveno prate.

Kada je u pitanju odabir filma ili serije koju će gledati, njih 65 posto se zajednički dogovara, dok 35 posto parova radi ustupke jedno drugome pa jednom gledaju ono što cura odabere, a drugi put ono što dečko želi gledati.

Ako još uvijek niste odlučili gdje ćete na spoj, možda vam je rješenje "pred nosom"? Kako vam zvuči dekica i dobar film? :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?