Bez srama 214 pregleda 18. rujna 2017.

Nije bed ako se ne uklapaš: Cool je biti ne cool!

instagram@moff__r_nenapo

Zašto svi žele biti cool, kada je skroz cool biti ne cool? Donosimo ti i razloge zašto.

U školama postoje one ekipe za koje svi znaju i svi žele biti dio njihovog društva. Te ekipe su popularne, sve mogu pretvoriti u trend i jednostavno su cool. To su ili najzgodnije cure ili najzgodniji dečki u školi, a oni koji se s njima druže gotovo uvijek imaju nekakve privilegije. 

U redu je ako se ne uklapaš u takve ekipe i ako s njima ne možeš pronaći zajednički jezik. Svi smo posebni na svoj način, točnije unikatni i ne znači da nisi cool ako ne slušaš One Direction i ako ne smatraš da je najzgodniji dečko na svijetu Zayn Malik. 

Cool je ako slušaš rock ili punk vrstu muzike i ako nemaš pojma tko je Selena Gomez. Ukusi se razlikuju. To što se tvoja vrsta muzike neće svidjeti drugim ljudima, to ne znači da si ti zbog toga manje vrijedna osoba

Zapamti da se ne moraš izdvojiti iz mase da te drugi primijete i da budeš popularan. Upravo oni koji dijele tvoja razmišljanja, stavove, te stvari koje voliš će s tobom pronaći zajednički jezik. Lažna prijateljstva osuđena su na propast, te iz njih možeš izvući deblji kraj. 

via GIPHY

Trendovi se mijenjaju brzinom munje i nitko ne garantira da ono što drugi ne smatraju popularnim, uskoro postane popularno. Uostalom, pogledaj Teoriju velikog praska gdje su štreberi mnogima postali najdraži likovi iz tisuća serija koje trenutno igraju na malim ekranima. A tko bi ikada rekao da će štreberi biti cool? 

Podsjećamo te: Uvijek budi svoj, jer su svi ostali već zauzeti. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?