Bez srama 26 pregleda 14. prosinca 2016.

Ništa je ne zaustavlja: Maddie ima Downov sindrom i bit će model

Maddie
Facebook
Ništa je ne zaustavlja: Maddie ima Downov sindrom i bit će model Ništa je ne zaustavlja: Maddie ima Downov sindrom i bit će model Ništa je ne zaustavlja: Maddie ima Downov sindrom i bit će model Ništa je ne zaustavlja: Maddie ima Downov sindrom i bit će model Ništa je ne zaustavlja: Maddie ima Downov sindrom i bit će model

Roseanne Stuart, Madelineina majka, želi da svi vide koliko su ljudi sa sindromom Down sposobni i koliko je njezina djevojčica lijepa. Maddy traži modnog agenta

Tko kaže da samo ekstra mršavice savršenog tena i proporcija mogu biti top modeli? Evo jednog primjera koji će pokazati suprotno!

 

Upoznajte Maddy, curku koja ima 18 godina i nedavno je smršavila 20 kilograma. Maddy dolazi iz Australije i nipošto nije obična. Naime, ona unatoč svom Downovom sindromu želi ostvariti svoje snove da postane model, piše 24sata.hr.

- Odlučila sam postati zdrava i smršavila sam 20 kilograma. Mama mi je pomogla u tome. Smetalo mi je što nisam mogla raditi kolut ni stoj na rukama - rekla je lijepa Maddy.

 Maddy se kao model odlučila okušati nakon što je izgubila višak kilograma. Njezina majka kaže da nije opterećena svojim izgledom, ali se voli osjećati dobro u svojoj koži. Roseanne želi da svi vide koliko je njezina kći lijepa, a želi i srušiti predrasude o ljudima s Downom, piše Buzzfeed.

Njen profil na Instagramu u samo dva dana dobio je više od 100 000 followera, a na svim društvenim mrežama dolaze joj poruke podrške. Mi smo ju isto followali jer mislimo da je super to što unatoč tome što drugi misle ona ruši predrasude i slijedi svoj san! Bravo za Maddy :)

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?