Bez srama 852 pregleda 16. listopada 2019.

Nives Celzijus provozala Šebalja: 'Stvarno si me opalio'

Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Kakva je Nives Celzijus vozačica? Profesionalni vozač Juraj Šebalj joj je prepustio volan, a ona se odmah uspaničila. Više je vozila po travi nego stazi, a u epizodi pogledajte je li uspjela obuzdati volan.

Prije nego što sjednu u automobil s Jurjem Šebaljem, zvijezde moraju proći mini obuku kod čuvarice karting staze Novi Marof - Katice. 

"Mi se poznajemo. Stare smo prijateljice. Prvo pravilo je to da ako ćeš povraćati, smiješ svakako, ali po Šebalju. Sad sve znaš",  ohrabrivala je Katica Nives Celzijus. U novoj epizodi Zvijezde vrište koju možete pogledati na YouTube kanalu 24sata, u auto sa Šebaljem sjela je jedna od najpoželjnijih Hrvatica.

'Sva sreća da sam obukla grudnjak'

"Sva sreća da sam jutros obukla dobar grudnjak", rekla je Nives čim je shvatila da Šebalj prema njoj neće imati milosti.

"Privatno ne vozim automobil jer mrzim vožnju. Uvijek mi je bila stresna i mislim da je to genetski jer je ista situacija kod mame, tete i tate. Ja sam i naporan suvozač. Položila sam, ali vozim se u taksiju, imam dobrog bivšeg muža i dobre prijatelje, a i šarmantna sam", rekla je samouvjereno Nives.

Šebalj se požalio jer kaže kako njegovi nisu toliko obzirni prema njemu kad mu hitno treba prijevoz, a Nives mu je na to rekla kako će mu 'posuditi' svog bivšeg muža.

Više je vozila po travnjaku nego po stazi

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Nakon svega lošeg što mu je priopćila o svojoj vožnji, Šebalj je rekao kako je sad izgubio volju da joj napakosti u automobilu.

No, ona se ipak opustila pa joj je odlučio vjerovati. Dao joj je da vozi njegov trkači auto, a ona je skinula štiklice, sjela na mjesto vozača i bojažljivo stisnula gas. 

"Želim te naučiti kako krenuti pod ručnom, a jedino o čemu sad razmišljam je kako želim da stanemo", rekao je Šebalj. Bilo je svega. Više je vozila po travnjaku nego stazi, preplašila se driftanja i putem pokupila pokoji čunj...

Nivesinu vožnju i Šebaljevo zabrinuto lice pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Tvoja reakcija?