Bez srama 2213 pregleda 09. svibnja 2018.

Novi trend: Povećavanje bradavica je sada IN!?

Instagram

I naravno, tko je za to kriv? Sestre Jenner i klan Kardashian! Nakon što su sve živo i neživo promijenile na sebi; usne, guze i grudi.. na red su došle i bradavice?

Da vam to opišemo što slikovitije. Postoje injekcije za bradavice, kojima one postaju vidljivije i ispupčenije. Njih su promovirale poznate sestre Jenner, i naravno trend se uhvatio. Ovo je postao jedan najtraženijih estetskih tretmana među ženama.

Priča se da su Kendall i Kylie, Kourtney, Kim i Khloe zbog želje za krutim bradavicama morale ići na pravu operaciju, dok danas postoji malo pristupačnija verzija - injekcije, koje nakon ubrizgavanja djeluju tako da se bradavice odmah ukrute.

 

Sigurno se pitate, ima li ovaj tretman neke negativne posljedice? IMA!

 

Good American Campaign 😍

A post shared by Khloé Kardashian Fan (@khloekfanxo) on

Iako su se do sada ove injekcije koristile kod žena koje imaju uvučene bradavice, sada ga mogu koristiti svi no, postoji mogućnost oštećenja živaca oko bradavica. 

Ne, hvala!

 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

 

 

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve