Bez srama 66 pregleda 27. veljače 2017.

Okrutno, ali genijalno: Bivša mu poslala pismo, ali ovakav odgovor nije očekivala

pismo
Arhiva

Kada pomisliš da ne može gore...

U životima ljudi (pogotovo onih pomalo neodlučnih) nisu rijetkost situacije kada se pokaju zbog prenaglo donesenih odluka. Čini se kako se upravo to dogodilo bivšoj djevojci Nicka Lutza koji je njihovu tragikomičnu priču odlučio javno podijeliti i na svom Twitteru.

Naime, on je nedavno dobio pismo od svoje bivše ljubavi koja mu se odlučila ispričati i pokušati ispraviti stvari te dati još jednu priliku njihovoj ljubavi

Naravno, i u najluđim snovima nije mogla sanjati kako je Nickovo srce sada potpuno hladno i ne samo da neće od njega dobiti odgovor kakav priželjkuje nego će za njihovu nesretnu ljubav saznati apsolutno svi.

No, nesretna djevojka zaboravila je na još jednu (Nicku) bitnu stvar - gramatiku. Tako se on odlučio zabaviti na pomalo okrutan način i ocijeniti njeno pismo, uključujući uvod, pravopisne greške i rukopis te joj ga poslati nazad. 

Osim što je jasno crvenom kemijskom naglasio gdje je sve pogriješila, napisao joj je i savjete za ubuduće. Naravno, sve je fotografirao  i ponosno podijelio na Twitteru. 

“Dugačak uvod, kratak zaključak, jake hipoteze uz nikakve dokaze koje bi ih dokazale. Detalji su važni, želiš li da ti se vjeruje, priloži dokaze”, napisao je Nick, a nije zaboravio i dati ocjenu - 2. 

 

Auč! Ovo je i nas zaboljelo!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?